Reacții și din partea CJC: "Nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor"

2514
1
Reacții și din partea CJC:

Articole recomandate

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, condamnă limbajul folosit de doamna Maria Sabrina Nedelcu, consilier județean din partea Partidului Social Democrat față de cetățenii care protestează zilele acestea. 




"Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime", a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. Doamna Maria Sabrina Nedelcu este consilier județean din 22 iunie 2016.  




Comentează știrea

Gigi
2 februarie 2017
In plm ...

Bai Tutuiene , ci faci o doamna dintr-o parasuta ? Este tovarasa voastra , ca cine se aseamana , se si aduna . Dar este o pitipoanca , toxica si inutila , chiar daca superidioata . Bine , asta va reprezinta pe voi pesedistii : sunteti ori idioti simpatici , ori toante urate si dezagreabile cu cacat in loc de creier ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3778 secunde