Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol:

„Realizăm rețeaua de gaze naturale și continuăm să modernizăm infrastructura“

1438
„Realizăm rețeaua de gaze naturale și continuăm să modernizăm infrastructura“ - aleg-1599755389.jpg

Articole de la același autor

Techirghiol este unul dintre orașele din județul Constanța care a fost vizibil dezvoltat, în ultimii ani, prin investiții care au schimbat fața orașului. În Techirghiol, echipa care se află la Primărie, condusă de primarul Iulian Soceanu, lucrează pentru bunăstarea locuitorilor. Acest lucru se vede în proiectele realizate, de la infrastructură la curățenie sau în investițiile prin care orașul a devenit mult mai atractiv pentru turiști.

Cel mai important proiect care se află în derulare în această perioadă și a cărui implementare a început în luna iulie este cel privind înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

„După trei ani în care s-a lucrat intens la documentația necesară punerii în aplicare a proiectului, lucrările au început în forță în luna iulie. În prima etapă, vor fi realizați 10,5 kilometri de rețea, urmând ca, anul viitor, constructorul să realizeze și restul de 30 de kilometri. În acest fel, toți locuitorii orașului Techirghiol se vor putea racorda la rețea și vor beneficia de acest serviciu firesc pentru anul 2020. Investiția totală are o valoare de peste 10 milioane de lei fără TVA, din care 5,5 milioane de lei reprezintă contribuția orașului“, a declarat primarul Iulian Soceanu.

Un alt proiect de anvergură al primarului orașului Techirghiol pentru următorii patru ani îl reprezintă asfaltarea a 23 de străzi.

Potrivit primarului, centrul orașului Techirghiol este afectat la fiecare ploaie mai serioasă, motiv pentru care a fost conceput un plan de lucrări de reabilitare a firului de vale, în acest fel fiind diminuate efectele inundațiilor.

„Pentru următorul mandat trebuie, în primul rând, să finalizăm proiectele începute cu fonduri europene și care se află în diverse stadii de implementare. Ulterior, reabilităm trotuarele (după finalizarea proiectului de amenajare a rețelei de gaze), prelungim pista de biciclete existente cu încă 1.300 de metri liniari, amenajăm, împreună cu Primăria Eforie, o promenadă și o pistă de biciclete care să unească cele două stațiuni, punem la punct infrastructura pentru cartierul Nenciu - Stoian și pentru cartierul de tineret A105.

De asemenea, reînființăm creșa în spațiul în care funcționează în prezent biblioteca orașului Techirghiol, construim locuințe sociale și pentru tineri. Un alt proiect foarte important vizează înființarea, în baza unui parteneriat între Primăria Techirghiol și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, a unei substații de intervenție pompieri și a unei substații SMURD. Dorim să implementăm aceste proiecte pentru ca orașul Techirghiol să rămână stațiunea Balneară numărul 1 în România“, a explicat Iulian Soceanu.

Reamintim că Iulian Soceanu participă la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru un nou mandat de primar al orașului Techirghiol și are alături de el o echipă profesionistă de consilieri locali. 


(Comandat de Partidul Naţional Liberal Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200012)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.913 secunde