"Referendumul de pe 6 noiembrie, o intoxicare și o manipulare grosolană a constănțenilor"

1084
13
Cutiile poștale ale constănțenilor au fost asaltate de "fluturași" și fel și fel de pliante, prin care reprezentanții Consiliului Județean Constanța încearcă să manipuleze populația pentru a merge la referendumul din data de 6 noiembrie. Mai mult, scările blocurilor au fost invadate de afișe cu același conținut mincinos, iar președinții asociațiilor de proprietari au fost chemați la apel pentru a convinge locatarii să meargă, duminică, la urne.
Poate că nu ar fi nimic grav ca populația să fie informată, doar dacă acest lucru ar fi făcut corect, iar afișele nu ar fi pline de minciuni.
Concret, oamenii sunt mințiți cu nerușinare că, în caz că județul Constanța ar fi desființat, atunci populația ar trebui să meargă la Galați pentru a-și schimba buletinul sau la Buzău pentru a-și depune dosarul de pensie. Minciunile de pe fluturași și afișe continuă în aceeași manieră unde constănțenilor li se spune că vor merge la Focșani pentru a-și face pașaport sau la Brăila pentru a-și înmatricula mașina.
Orice om cu minte la cap își poate da seama că nu sunt decât minciuni sfruntate, dar ceea ce este mai grav constă în faptul că reprezentanții CJC chiar îi cred proști pe constănțeni.
"Referendumul organizat pe data de 6 noiembrie de Consiliul Județean Constanța este una dintre cele mai mari intoxicări și manipulări grosolane la care au fost supuși constănțenii de către administrația Mazăre-Constantinescu. Intoxicarea principală constă în faptul că nu există iminența adoptării unui cadru legislativ cu privire la reorganizarea teritorială a României. Chiar dacă pe masa Guvernului sau a Parlamentului nu se află astăzi un proiect în acest sens, Consiliul Județean Constanța obligă constănțenii să suporte din propriile buzunare suma de 20 de miliarde de lei vechi și să se pronunțe ca și cum reorganizarea teritorială ar fi un fapt aproape împlinit", a declarat consilierul județean de la PDL, Mihai Petre.

Referitor la fluturașii care au fost împrăștiați prin județ, Mihai Petre mai spune că intoxicările secundare se referă la schimbarea capitalei potențialului județ sau potențialei regiuni de la Constanța la Galați, la expirarea peste noapte a unor documente, la nenumăratele drumuri costisitoare pentru reînnoirea acestor documente.
"La aceste intoxicări ordinare se adaugă manipularea grosolană, produsă în laboratoarele PSD-PNL, potrivit căreia cine nu se prezintă la vot votează tacit pentru desființarea județului Constanța, ceea ce nu este adevărat. Mai mult, oamenii trebuie să înțeleagă că, în caz de regionalizare, și în niciun caz de desființare a județului, oamenii își vor putea face documentele mult mai ușor, direct la primăriile din localitățile în care trăiesc", a mai spus Petre.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Mine
3 noiembrie 2011
Referendum

Referendumul are o hiba grava : nu contine varianta " NU STIU " . Cum se vor exprima cei multi care nu pot sa decida " DA " sau " NU " ?

Ardeal plin de DobiBoci
3 noiembrie 2011
Manipulare,la manipulare

Tanti Carmen!!,cand vei scrie OBIECTIV si nu la comanda politica(stiut fiind ca Dobrogea Noua,este pedelaca)-mai vorbim.Deocamdata ,matali manepulezi,asa ca meriti un : Hai sechetir !!

Constantean
3 noiembrie 2011
Dobitocului de la nr 2

Mai dobitocule,ne-ai intoxicat cu aberatiile tale de psihopat pe care le debitezi in fiecare zi.La culcare,prietene,ca ai lins si astazi dosul pastaii si al porcusorului de la prima ora.

Nicu
3 noiembrie 2011
Va implor

DRAGI CONSTANTENI --NU MERGETI LA REFERENDUM . ESTE O MINCIUNA SFRUNTATA A PORCULUI DE LA CAPITOL! CONSTANTA NU SE DESFIINTEAZA! DACA NU TRECE REFERENDUMUL VA TREBUI SA DEA SOCOTEALA PENTRU BANII CHELTUITI-20000000000LEI

bibi
3 noiembrie 2011
Nu desfiintarii !!!

O sa mergem la vot nu de dragul lui mazare sau constantinescu ci mai mult sa scapam de banditii astia de la pdl cu tatucu lor cu tot taindu-le orice idee de fraudare a alegerilor ( preventiv nu are legatura cu desfintarea judetului...etc astea sint intradevar aberatii ).

rex
3 noiembrie 2011
d-na Carmen sincer crezi ce ai scris!!!

DOBITOCII PORTOCALII,au intrat in vrie si vor cu orice pret sa opreasca constantenii sa-si hotarasca singuri teritoriul administrativ. SCURSURILE PORTOCALII nu-si da seama ca poporul ii uraste pentru comportamentul lor si indiferent cum vor sa faca tot in gauri de sobolani isi vor gasi linistea lor sufleteasca.

unudintara
3 noiembrie 2011
Pentru domnul "mihai petre"( da CU LITERE MICI)

Domnule "doctor" in drept administrativ, am o intrebare si anume: nu cumva atunci cand se desfiinteaza unitatea administrativ teritoriala se desfiinteaza si limitele acesteia? Eu unu asa am invatat la scoala si pot spune ca am avut profesori care sunt doctoranzi indrept, nu ca ... dumnevoastra....

alegator
3 noiembrie 2011
porcusorul tremura

simte ca i se misca troaca de sub ratul balos si mizerabil. nu o sa ii iasa referendumul pentru ca oamenii sunt prosti, stiu ca sunt mintiti si manipulati de porcul grobian. iar singurul dezavantaj daca s+ar face reorganizarea teritoriala ar fi ca porcusorul ar ramane cu tonele de sunci in strada. mizerie de om, porc imputit

sandu
3 noiembrie 2011
referendum

fanatici pdl: aveti un alt mijloc de a scapa de Constantinescu si Mazare (daca ii urati atat de tare)= prin vot la alegerile locale; nu distugeti insa pentru o frustrare personala legata de cei doi , viitorul judetului Constanta! Marian Oprisan care va face parte din regiune cu judetul lui, Vrancea, va intra in pdl si o sa va fie noul baron; o sa va duceti pe la Galati, Focsani si Slobozia sa va rezolvati problemele administrative si pe urma o sa injurati a paguba ca tot romanul neinformat care o "plezneste la misto" la orice alegeri/referendum; asa ca fiti destepti 5 minute ca sa nu plangeti pe urma o viata.

mishi
3 noiembrie 2011
sandule esti prost

cine spune idiotule ca trebuie sa te duci la galati sa o f.ti pe m+ta? pocrusor? si tu il crezi idiotule? inseamna ca esti un retardat

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum pe datorie
Pagina a fost generata in 0.3576 secunde