Repartizarea loturilor pentru tineri naște dispute aprinse între consilierii din Medgidia

1997
Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit miercuri seară într-o nouă ședință ordinară care nu s-a lăsat nici de data aceasta fără scântei. Preț de trei ore, aleșii au purtat discuții aprinse pe seama celor 11 proiecte de hotărâre propuse spre aprobare de către primarul Marian Iordache.
Unul dintre proiectele care a stârnit controverse a fost cel privind aprobarea inventarierii unui număr de 80 de loturi în vederea atribuirii acestora în folosință gratuită pentru tinerii sub 35 de ani care vor să își construiască locuințe, în condițiile legii nr. 15/2003.
Democrat-liberalii și social-democrații au contestat legalitatea repartizării loturilor, susținând că această acțiune s-a făcut pe criterii politice. Pedeliștii au arătat, într-un comunicat de presă, că o parte din tinerii înscriși pe listă sunt membri PNL sau angajați ai primăriei.
"Sunt cel puțin cinci persoane care au depășit vârsta impusă de lege și multe persoane care au adeverințe de venit false, în acest sens fiind sesizată Poliția Municipiului Medgidia", au mai precizat aleșii democrat-liberali în același comunicat.
În replică, Marian Iordache a explicat că repartiția s-a făcut în funcție de posibilitatea financiară a fiecăruia de a-și construi casa, de vârstă și situația familială - cei căsătoriți și cu copii având prioritate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8886 secunde