Robert Sighiartău: "Strategia PNL s-a schimbat fundamental în relaţia cu PSD"

339
Robert Sighiartău:

Articole de la același autor

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat luni că liberalii şi-au schimbat fundamental strategia în relaţia cu PSD şi că nu vor mai accepta "toate prostiile venite să sugrume mediul privat" din România.

Precizările au fost făcute în contextul în care deputaţii liberalii au anunţat că vor depune un proiect de lege prin care ar urma să fie anulate noile plafoane privind plăţile în numerar. Astfel, s-ar reveni la forma iniţială a Legii 70/2015, prin care plafoanele rămân la 50.000 de lei pentru tranzacţii între persoane fizice şi 10.000 de lei între societăţile comerciale.

Într-o declaraţie de presă susţinută la Camera Deputaţilor, Robert Sighiartău a precizat că în PNL nu s-a dat un vot pe conţinutul întregului pachet de legi pe care s-a asumat răspunderea. El a reamintit că a fost printre cei care au votat împotriva asumării.

"E clar că Ciolacu aduce ghinion românilor, e clar că el a decis să pornească un război împotriva mediului privat şi mă bucur că PNL şi conducerea restrânsă şi-au dat seama de acest lucru şi încă de sâmbătă strategia PNL s-a schimbat fundamental în relaţia cu PSD. Nu o să mai acceptăm toate prostiile venite să sugrume mediul privat din România, iar PNL a început cu acest proiect de rectificare a unei mari greşeli, care blochează pur şi simplu fluxul economic în această ţară. Mai ales al agenţilor economici mici, din zona rurală, din zona urbanului mic", a spus Robert Sighiartău.

El a precizat că "felul în care s-a făcut asumarea nu a fost în regulă", deoarece deciziile au fost luate în grup restrâns.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2746 secunde