Rocadă de consilieri în CJ Constanța

239
Rocadă de consilieri în CJ Constanța - rocadadeconsilieriincjc-1441122506.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, de la ora 14.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, pe ordinea de zi fiind 55 de proiecte de hotărâri. 


Dintre acestea, patru proiecte sunt de constatare a încetării mandatelor de aleși județeni ale lui Ioan Albu, Petrică Mun-teanu, Nicolae Stelian Fronescu și George Ciprian Ulmeanu. Totodată, alte cinci proiecte vizează validarea în funcție a unor noi consilieri, respectiv Luminița Iuruc, Alexandru Ionescu, Veronica Adriana Gheorghe, Dumitru Coiciu și Marian Ciprian Albu. 


De asemenea, printre alte proiecte, se mai află și aprobarea rectificării bugetelor de venituri și cheltuieli ale instituțiilor ce se află în subordinea Consiliului Județean Constanța. Un alt proiect ce va fi luat în discuție de aleși se referă la aprobarea tarifelor pentru deszăpezire și combaterea lunecușului pentru iarna 2015-2016, ce vor fi aplicate de RAJDP Constanța, în calitate de operator în relația cu Consiliul Județean Constanța. 


Pe ordinea de zi, se mai află și proiectul privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean pentru perioada 2014 - 2019, aprobat prin HCJ nr. 400/2013.


Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, consilierii județeni vor lua în discuție și proiectul privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța a unor imobile aflate în domeniul public al Județului Constanța privind aprobarea Regulamentului Ser-viciului de alimentare cu apă și de canalizare în unitățile administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de apă și canalizare "Apă-Canal Constanța" în care își desfășoară activitatea operatorul SC RAJA SA Constanța și a Contractului de furnizare/prestare a serviciului de furnizare cu apă și de canalizare. 


Pe ordinea de zi se mai află și proiectul privind atribuirea denumirii "Jean Constantin" Centrului multifuncțional educativ pentru tineret. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 August 2015
Stire din Eveniment : A căzut cu parapanta!
Pagina a fost generata in 0.5151 secunde