Rovana Plumb, despre TIMBRUL DE MEDIU

239
1
Rovana Plumb, despre TIMBRUL DE MEDIU - fondtimbruldemediu21365526680-1378568196.jpg
Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, la Oradea, că susține timbrul de mediu, chiar dacă nu cunoaște în ce măsură a contribuit această taxă la înnoirea parcului auto din țară, apreciind că "taxarea combustibilului nu este o taxă pe principiul poluatorul plătește, ci o taxă pe consum".


Plumb s-a pronunțat împotriva înlocuirii taxei de timbru cu o taxă de poluare inclusă în prețul combustibilului, la fel ca în Germania, așa cum au propus în primăvară doi senatori PNL din Bihor, Cristian Bodea și Valeriu Boeriu.


"Din punct de vedere tehnic, al Ministerului Mediului, taxarea combustibilului nu este o taxă pe principiul poluatorul plătește, ci o taxă pe consum. Iar taxa pe consum nu este în domeniul de aplicare al Ministerului Mediului", a declarat ministrul Rovana Plumb, anunță Mediafax.


Comentează știrea

noni
8 septembrie 2013
semantica de kakat

Pe.principiul, nu e taxa pusa de noi, e pusa de altii si vroiam si noi o taxa a noastra... Adica nemtii si ceilalti sunt prosti, bine ca avem noi ministru cu plumb la cap. O mie de idioti ministri, o mie de taxe personalizate, sa aiba fiecare, sa nu se supere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde