Concurs S-a constituit Consiliul Județean Constanța. Democrat-liberalul Zeicu nu a fost validat!

2328
5

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, poate să stea liniștit încă patru ani de-acum încolo, deoarece are majoritate în CJC, motiv pentru care nu va avea emoții că unele proiecte nu ar putea fi votate de consilierii aleși.

În cursul zilei de ieri, după ce Nicușor Constantinescu a depus jurământul pentru cel de-al treilea mandat de președinte al CJC, la Biblioteca Județeană a avut loc ședința de constituire a noului Consiliul Județean Constanța.
Conform votului exprimat de constănțeni și a calculelor efectuate de partidele politice, componența viitorului Consiliu Județean este: USL - 26 de mandate, PDL - 7 mandate și PP-DD - 3 mandate.
Astfel, așa cum au fost ieri validați, USL va fi reprezentat de 20 de social-democrați, cinci liberali și un conservator. Mai exact, Cristian Darie, Cristinel Dragomir, Ion Dumitrache, Radu Babuș, Doina Carp (PNL), Nicolae Fronescu, Petrică Munteanu, Ioan Mărcuș, Baiazid Memiș (PNL), Ecaterina Prodan, Niculae Peride, Atanasie Teodorescu, Dumitru Bedivan (PNL), Cornel Panait, Panait Anghel, Ioana Elena, Ioan Albu (PNL), Osman Fedbi, Dumitru Florea, Laurențiu Marin, Marian Crușoveanu (PNL), Mircea Dobre, Maria Magiru, Gheorghe Mihăieși, Sorin Mocianu (PNL) și Ciprian Ulmeanu (PC) sunt cei care vor reprezenta USL în calitate de consilieri județeni.
Din partea PDL, din noul Consiliu Județean Constanța vor face parte Gheorghe Măndilă, Corina Gheorghe, Adrian Sponte, Ionuț Fîntînă, Florin Gavrilă, Constantin Florian și Valentin Zeicu.
Cu toate acestea, mandatul consilierului județean Valentin Zeicu nu a fost validat în ședința de constituire a noului Consiliu Județean Constanța de ieri. Din câte se pare, ceilalți consilieri au votat împotriva validării acestuia, deoarece există suspiciuni privind cererile de renunțare la mandat ale candidaților de pe lista PDL care erau înaintea lui Zeicu, ce se află la numărul 33 pe lista depusă de partid.
În ceea ce privește cele trei mandate de consilieri județeni reprezentanți ai Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), acestea au revenit președintelui Organizației Județene Constanța a PP-DD, Gheorghe Slabu, prim-vicepreședintelui Ion Radu și vicepreședintelui Alexandru-Gabriel Mascas.

Tot în cadrul ședinței de ieri, au fost aleși cei doi vicepreședinți ai CJC. Astfel, au existat trei propuneri: Cristian Darie (PSD), Marian Crușoveanu (PNL) și Cristinel Dragomir (PSD). Deși potrivit protocolului USL una dintre funcții ar fi trebuit să revină liberalilor și una social-democraților, acest lucru nu s-a realizat. Cu alte cuvinte, liberalii constănțeni au rămas cu buza umflată, deoarece, în urma votului, s-a dorit continuitate pentru cei doi social-democrați. În consecință, Cristian Darie și Cristinel Dragomir vor fi cei doi vicepreședinți și în mandatul 2012-2016.

Comentează știrea

Bratianu
28 iunie 2012
Ionel

Felicitari, liberalilor! Sexul oral e minunat, depinde doar de care parte esti!

Marius
28 iunie 2012
Ali Baba si cei 40 de hoti

Eforie este condusa de mafioti, iar Brailoiu este seful lor. Cea mai stralucitoare realizare a lui Brailoiu a fost distrugerea sistematica, an de an, a turismului din Eforie. Cea mai ridicola, nerusinata si nebuna actiune a lui Brailoiu in acest sens a fost taxa de parcare. Oriunde parcheaza un turist in Eforie, chiar si in locuri total neamenajate, e fortat de mafia lui Brailoiu sa plateasca taxa de parcare. Nicaieri in Romania nu se practica aceasta taxa criminala. Am vazut nenumarati turisti cum au plecat scirbiti cind hienele lui Brailoiu le-au cerut taxa de parcare. Taxa asta nu numai ca e foarte mare dar, in primul rind e extrem de OFENSATOARE PTR. CA E TILHARIE PE FATA.Aceasta taxa meschina reprezinta principala cauza a dezastrului pe care-l inregistreaza turismul si comertul in Eforie in ultimii ani. Mafiotii, in general, pot fi impartiti in doua categorii distincte: destepti si idioooti. Brailoiu nu face parte din prima categorie.

Radu B
28 iunie 2012
Democrat-liberalul Zeicu nu a fost validat ?

Sa se faca sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei, fiindca precis ei vor da raspuns favorabil PD-L-ului :)) Ordinele in grad de cavaler isi spun cuvantul la CCR !!! Traiasca Traficul de Influenta din Romania !!!

relu
28 iunie 2012
Brailoiule, ne nenorocesti

Incontinuu vedem turisti care, cind vin sacalii tai sa le ceara taxa dementa de parcare, se intorc revoltati la masina, spun ca nu mai calca in viata lor in Eforie si pleaca in alta parte. Si CHIAR NU MAI VIN! Astazi omul poate sa plece unde vrea, inclusiv la bulgari, la turci, etc. Bai baiatule, tu esti constient ca marea noastra majoritate avem probleme cumplite financiare? Si tu ce faci, indepartezi turistii ca sa ne distrugi de tot?

Zeixu
28 iunie 2012
I-a tras-o coloratu'

Si lui si zdrentei de sancru, doi papagali care culeg ce-au semanat. Ce pretenții sa ai de la un partid condus de chiru si stavrosita, doua nulitati care au distrus pdl Constanța, iar acum se mănâncă între ei. Oferă constantenilor un spectacol jalnic, într-o lupta fără nicio regula, pe un ciolan care luceste, nici miros de carne nu mai are pe el. Repede la lada de gunoi a istorie si sa nu mai aibă indrazneala sa candideze, ca o sa-i ia lumea cu pietre pentru modul in care si-au bătut joc de romani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8897 secunde