S-a hotărât! Candidează pentru un nou mandat la Primărie

151
S-a hotărât! Candidează pentru un nou mandat la Primărie - ddd-1580559288.jpg
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că va candida pentru un nou mandat, indiferent de numărul tururilor de scrutin de la următoarele alegeri locale, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă va rămâne candidatul PSD pentru Primăria Capitalei în cazul în care localele se vor desfășura în două tururi, Firea a răspuns: "Indiferent de numărul de zile de vot, trei - patru - cinci - nouă, voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este rușine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început și vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor".

Ea a explicat că s-a decis să continue înainte de discuția privind numărul tururilor de scrutin. "Conducerea PSD la nivel național, conducerea PSD București, dar cred că cel mai important hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei și am făcut această declarație în urma consultării cu colegii și cu familia înainte de a se afla câte tururi - trei, patru, nouă - de scrutin vor fi. Prin urmare nu pot să dau înapoi doar pentru faptul că din cauza motivației evidente oamenii nu sunt atât de valoroși pe cât s-au prezentat și mă refer la cei de PNL. Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câștiga pe această variantă, nu prin programe și prin competență. Indiferent de numărul de zile de vot - trei, patru, cinci, nouă - voi fi candidat pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este rușine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început și vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor", a adăugat Firea sâmbătă, după întâlnirea conducerii PSD cu președinții consiliilor județene și primarii municipiilor de reședință social-democrați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4361 secunde