Cea mai bună soluție: ALEGERI ANTICIPATE! Vezi când!

226
Cea mai bună soluție: ALEGERI ANTICIPATE! Vezi când! - ddd-1578652927.jpg
Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul discuțiilor cu președintele Iohannis, că au convenit organizarea alegerilor anticipate, susținând că reprezintă cea mai bună soluție pentru România, relatează HotNews. "O spun clar că eu și președintele Klaus Iohannis am decis că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile europarlamentare și la prezidențiale că nu mai vor PSD la putere. La ora actuală Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână la adresa Guvernului și este absolut necesar ca cetățenii să își aleagăreprezentanții astfel încât să existe un Parlament care să fie oglinda a dorințelor românilor", a declarat Orban, la finalul întâlnirii de la Cotroceni.

Întrebat dacă va demisiona sau dacă așteaptă depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului, premierul a răspuns: "Nu o să vă dezvălui strategia. Cert este că am convenit ca asta este cea mai bună soluție pentru România. Cu siguranță vom găsi cele mai bune soluții de a declansa procedura alegerilor anticipate". "Există două soluții de declanșare a procedurii alegerilor anticipate (n.r. - demisia premierului și moțiune de cenzură). În funcție de evoluția evenimentelor vom apela la una sau la cealaltă", a adăugat Orban.

Legat de data la care vor avea loc anticipatele, Orban a spus că "ar fi util și bine" să fie simultan cu localele sau la o dată cât mai aproape de alegerile locale. "Am desemnat un grup de lucru, o echipă de discuții. În ceea ce ne privește, asta e convingerea noastră că România are nevoie de alegeri anticipate", a precizat premierul.

Întrebat dacă va avea discuții și cu PSD legat de organizarea alegerilor, Orban a răspuns: "Ce să discutăm cu PSD când obiectivul nostru e să eliberăm România de PSD?".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5335 secunde