S-a stins din viață fostul deputat Marian Adrian Motoc

760
S-a stins din viață fostul deputat Marian Adrian Motoc - marianmotocjpg1-1337800049.jpg
Fostul parlamentar PSD, Marian Adrian Motoc, s-a stins din viață, marți seara, în urma unei boli necruțătoare. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați de familie la "Casa Albastră" unde se află sicriul cu trupul neînsuflețit.

Înmormântarea va avea loc astăzi. Cortegiul funerar va pleca la ora 12.00, de la "Casa Albastră" spre Catedrala din Constanța, unde va avea loc slujba religioasă.

Tatăl a trei copii, Marian Adrian Motoc, avea 59 de ani. Licențiat al Facultății de Științe Juridice, el a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2000-2004 și a activat în cadrul Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială.

Fost membru PSD, Marian Adrian Motoc a stat, o perioadă de timp, în umbra scenei politice locale, după ce filiala constănțeană a PSD a fost preluată de Radu Mazăre. Nu a putut sta prea mult departe de viața politică iar în urmă cu patru ani s-a înscris în Partidul Conservator. La scurt timp, el a fost ales președinte al Organizației Municipale a Partidului Conservator Constanța, fiind reales în această funcție în luna martie a anului trecut. La sfârșitul anului trecut, Marian Adrian Motoc a fost promovat ca prim-vicepreședinte al Organizației Județene a Partidului Conservator Constanța, însă din cauza bolii s-a retras în urmă cu câteva luni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Mai 2012
Stire din Eveniment : Tragedie la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.3312 secunde