Şcoala Politică a Femeilor Social Democrate se desfăşoară la Neptun-Olimp

886
Organizaţia Femeilor Social Democrate pregătește un eveniment foarte important care are loc în staţiunea Neptun-Olimp.

Este vorba despre Şcoala Politică a Femeilor Social Democrate, eveniment care se desfăşoară în perioada 29-31 august şi la care participă mai mulţi oameni importanţi din Partidul Social Democrat.

Participanţii au sosit la hotel luni la ora 13:00, după care s-au prezentat la sala de conferinţe la ora 16:00.

Jumătate de oră mai târziu, preşedintele OFSD Constanţa, Mariana Gâju, a adresat asistenţei un „Cuvânt de bun venit”. Aşa cum era de aşteptat, la eveniment a luat parte şi preşedintele OFSD, Doina Federovici.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a expus un material despre ceea ce înseamnă natalitatea în România în prezent şi care sunt perspectivele în legătură cu acest subiect.

Marţi, cu începere de la ora 10:00, europarlamentarul Rovana Plumb va discuta despre un subiect foarte important, şi anume despre o societate fără violenţă pentru un viitor mai sigur.

Preşedintele Comisiei pentru Învăţământ a Camerei Deputaţilor, Natalia Intotero, va vorbi despre cât de importantă este educaţia pentru viitorul românilor şi implicit al României.

Va urma apoi un discurs al ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre problemele actuale de sănătate existente în România, iar apoi ministrul Municii şi Solidarităţii, Marius Budăi, va prezenta programele şi măsurile luate de PSD pentru asigurarea unui 
trai decent al cetăţenilor României.
Miercuri, preşedintele OFSD, Doina Fedorovici, va vorbi despre prezenţa femeilor din partid în poziţii de conducere şi decizie, iar apoi, secretarul general al OFSD, Maria Lazăr, va prezenta calendarul cu acţiunile viitoare privind priorităţile OFSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5136 secunde