Se inaugurează terenul de sport de la Cotu Văii

491
Primarul localității Albești, Gheorghe Moldovan, va inaugura, duminică, începând cu ora 15.00, terenul de sport din localitatea Cotu Văii care se află în curtea Școlii cu clasele V-VIII din localitate. Lucrarea a fost începută în luna iunie a acestui an și a fost realizată de SC "Toporașul Verde" SRL.
Fondurile în valoare de 300.000 de lei pentru această investiție au fost obținute de la Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Terenul este împrejmuit și are covor sintetic de joc, suprafața totală fiind de 42/25 metri, iar cea de joc fiind de 40/22 metri.
"După cum se știe, localitatea noastră a cam fost privată de fonduri, iar aceasta este prima investiție importantă din mandatul meu. După inaugurarea terenului de fotbal, va avea loc un spectacol al ansamblurilor folclorice din localitate, iar la final va avea loc un meci de fotbal", a declarat primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan.
La eveniment, au fost invitați prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, parlamentari și primari constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu știam că Moinescu are dosar penal"
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Primiți cu demiterea lui Mazăre?"
Pagina a fost generata in 0.863 secunde