Se încinge lupta pentru PRIMĂRIA CONSTANȚA / Gheorghe Donțu intră în cursă

875
1
Se încinge lupta pentru PRIMĂRIA CONSTANȚA / Gheorghe Donțu intră în cursă - partidulecologistroman-1335469264.jpg
Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Ecologist Român, Gheorghe Donțu, a prezentat, ieri, echipa care va candida la alegerile din data de 10 iunie 2012.

Unul dintre candidați este chiar Gheorghe Donțu, care dorește să devină primarul orașului Constanța. El va face tandem la Consiliul Județean Constanța cu avocatul Dumitru Bădragan.
Un alt candidat al Partidului Ecologist Român este Vasile Moldovanu, care își va depune candidatura în cursul zilei de duminică pentru Primăria Mangalia. Acesta susține că a venit timpul schimbării, întrucât Mangalia este pe butuci.
"Candidez pentru Primăria Mangalia în ideea de a schimba ceva. Eu chiar am făcut ceva pentru orașul acesta, cu ceva timp în urmă, însă, între timp multe s-au distrus. Și gazele de șist reprezintă o problemă, sunt multe. Sper ca împreună să rezolvăm ceva. Sunt un socialist convins, nea Ghiță știe asta, dar cu PER vreau să fac ordine la Mangalia", a declarat Vasile Moldovanu.
Nici Cătălin Chivu nu se lasă mai prejos și afirmă că șansele sale la Primăria Cobadin sunt mari.
"Oricine are o șansă în fața actualului primar, dar, chiar dacă nu câștig, sper că ideile mele să fie luate în seamă", a spus Chivu.
Aceeași părere plină de optimism o are și tânărul candidat pentru Primăria Lumina, Mihai Ștefan, în vârstă de 31 de ani.

În cadrul întâlnirii de ieri, au mai fost prezentați candidații pentru Primăriile Medgidia și Cernavodă. Astfel, la Medgidia va intra în cursă fostul primar Mircea Pintilie, iar la Cernavodă, va candida din partea PER, Viorel Coman.

Comentează știrea

indignatii
27 aprilie 2012
Crimele lui Mazare

Desfiintarea tramvaielor nepoluante si care circulau cu curent, a sinelor construite cu mari eforturi Cumpararea autobuzelor de rangul 3 din Bielorusia cu cunoscuta spaga cu un consum exorbitannt de 30 litri motorina la 100 de kilometri Distrugerea infrastructurii troleibuzelor care mergeau cu curent si a infrastructurii tramvailor- fire,sine etc Taierea si slutirea peisajului orasului prin acoliti si firme interpuse care iau 10 milioane de copac si lemnul Distrugerea parcurilor, trecerea ilegala a parcului tabacarie din domeniul public in domeniul privat si instrainarea ilegala catre persoane fizice-care vand ilegal proprietarilor City mall in timpul procesului Desfiintare de acoliti-N.Constantinescu a teatrului a culturii in general- decizie anulata de instanta Cladiri ridicate prin frauda ca la fostul yaching club, poarta 1 care au ramas neterminate si uratesc zona Frauda imensa de 100 ha anchetat de parchet fara comentarii Spaga pentru Metro 2 construit peste conducte, spaga impusa la Selgros care a refuzat Constructiile ilegale din oras aranjate cu machidoni -constructii lipite de casele existente, blocul ilegal de pe Olteniei, cladirea de langa Muftiat si mii de exemple Distrugerea trotuarelor si scurtarea lor pana la 1 metru (cand nu vor mai avea loc doua persoane sa treaca)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3334 secunde