De 1 Mai

"Tovarășii" din Năvodari, chemați de primarul Matei la o serbare câmpenească

499
1
Orașul Năvodari va organiza, de 1 Mai, o mare petrecere câmpenească. Cu acest prilej, primarul Nicolae Matei îi invită pe localnici, dar și pe toți constănțenii care doresc să petreacă un 1 Mai muncitoresc în adevăratul sens al cuvântului, la o serbare cu bere, mici și fasole cu ciolan.
Voia bună va fi asigurată de Irina Loghin, Fuego, Vali Vijelie, Andreea Bălan, Nicu Paleru, Mariana Stan, Dina Pop, Antonia, Florin Decuseară, Florentina Suciu, Vacanța Mică, Hai Noroc și Florin de la Buzău.
Evenimentul, care se va desfășura marți, 1 Mai, începând cu ora 11, în Tabăra Delfin, va fi prezentat de Andreea Mantea și Axinte. Așadar, "la distracție tovarăși!".

Comentează știrea

rodica raichici
27 aprilie 2012
mamaia sat

pacat ca aceasta sarbatoare campeneasca nu se desfasoara in mamaia sat ..................era un prilej sa se monteze si curentul electric stradal , sa se puna macar pietris pe ulite ( apropo , s-au mai adus cateva basculante de pietris zilele trecute , evident tot pe banii nostri) sa se foloseasca asadar banii din enormele taxe si impozite, pe care le platim la nivel de metrolopa , " beneficiind " de conditii de CATUN uitat de lume ! D-LE PRIMAR SI MAMAIA SAT ESTE IN JURDISCTIA DVS ! VA SPUN ASTA DE ANI DE ZILE ! NU MAI FITI CONTRAPRIMAR PT NOI !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Economie : Trenuri suplimentare pentru 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.7143 secunde