Se lucrează de zor la Casa de Cultură din Agigea

602

Articole de la același autor

Lucrările la Căminul Cultural din Agigea sunt în plină desfășurare, astfel că investiția va fi terminată mai repede decât preconizau constructorii. Potri-vit primarului localității Agigea, Cristian Cîrjaliu, investiția este realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Constanța.
Căminul Cultural din Agigea este amplasat în parcul ce se va amenaja vizavi de primărie, respectiv, pe terenul liber de la intersecția DN 39 cu DN 38. Casa de Cultură va avea o capacitate de 190 de persoane. Clădirea include un spațiu pentru Internet, bibliotecă, o scenă, o cameră pentru vestiare, oficiu, cabină pentru artiști, grupuri sanitare, rampă pentru persoanele cu dizabilități, mai exact, lucrarea este construită la standarde europene.
"Investiția este foarte importantă pentru localitatea Agigea, deoarece până acum nu aveam Casă de Cultură, era unica din județ care nu avea așa ceva. Consiliul Județean participă cu investiția în clădire, iar tot ceea ce înseamnă utilități, apă, curent electric vor fi suportate de Consiliul Local Agigea", a declarat Cristian Cârjaliu.
În ceea ce privește termenul de execuție, constructorul acestui obiectiv, Adrian Negrea, a precizat că acesta este de un an de zile, însă noua Casă de Cultură din Agigea va fi finalizată mai repede.
De altfel, oricine trece prin zonă poate observa cum, zilnic, muncitorii lucrează pentru ca investiția să fie cât mai repede inaugurată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde