La Valu lui Traian, s-au construit trei blocuri ANL

785
Una din prioritățile administrației locale din Valu lui Traian este și problema unităților locative. Mulți tineri au cereri depuse la primărie pentru acordarea unei locuințe, iar reprezentanții instituției fac tot posibilul pentru a soluționa această problemă. Așa se face că, pentru administrația locală din Valu lui Traian, deja există în derulare un program privind locuințele ANL.
"Proiectul prevede 52 de spații locative, garsoniere și apartamente, cu două camere, dispuse în trei blocuri. Două sunt finalizate, iar al treilea executat în proporție de 90%. Valoarea totală a investiției este de aproximativ șase milioane de lei. Fondurile au fost alocate prin ANL, Consiliul Local participând cu amplasamentul și conectarea la rețelele de utilități a apartamentelor. Ca și locație, ele se află la intrarea în localitate dinspre Constanța, pe fostul stadion", a declarat primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi.
Pe lângă acestea, au mai fost construite mai multe spații locative, apartamente cu două camere în zona C. Anul trecut, în luna septembrie, ele au fost inaugurate și 18 familii s-au mutat în case noi. Cele 18 familii beneficiare au fost selectate din peste 100 de solicitanți, evaluarea dosarelor fiind făcută de către o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei și ai Consiliului Local.
Pentru a nu exista discuții, au avut prioritate familiile care au mai mulți copii în întreținere. Celor care s-au mutat în noile case sociale li s-au asigurat toate utilitățile și facilitățile necesare unui trai mai mult decât decent. Valoarea investiției s-a ridicat la aproximativ 40 de miliarde de lei vechi. Finanțarea a fost asigurată atât de Guvern, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, cât și de Consiliul Local Valu lui Traian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9698 secunde