Ședință de fond funciar cu scântei, la Prefectura Constanța

1474
Prefectul Claudiu Palaz și vicepre-ședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, au avut un schimb acid de replici în legătură cu unele probleme apărute la terenurile din comuna Bărăganu, în timpul ședinței de fond funciar, de ieri.
Demersul lui Palaz de a soluționa aceste probleme a fost catalogat de reprezentantul CJC drept "campanie electorală", Dragomir părăsind furtunos sala de ședință.
Deși nu a fost împotriva deciziilor luate în cadrul ședinței, Dragomir s-a revoltat față de ceea ce el a numit "o rezolvare mult prea rapidă a unor documente incomplete".
Prefectul i-a replicat, spunând că cei de la Consiliul Județean și-au făcut o obișnuință din a pune carul înaintea boilor în rezolvarea oricărei probleme. De asemenea, el i-a explicat vicepreședintelui CJC că lipsa cadastrului nu este motiv ca dosarele puse în discuție să nu fie soluționate, în condițiile în care acest document se eliberează după ce persoanele primesc titlul de proprietate pe terenurile pe care le solicită.
Ulterior, după ce ședința a fost încheiată, prefectul a menționat faptul că audiențele sale au început în urmă cu mult timp și nu au nicio legătură cu campania electorală.
"Am ținut audiențe în mai multe localități, nu numai la Bărăganu. Și acolo am soluționat probleme la fel de rapid. Nu este vorba despre nicio campanie electorală. Nu mai spun că, în anumite localități, mi s-au rupt afișele prin care anunțam oamenii că voi veni în audiență. Nu înțeleg de ce este atâta opoziție din partea Consiliului Județean pentru întâlnirile prefectului cu oamenii", a declarat Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1464 secunde