Şedinţă maraton a Comitetului Politic al USR-PLUS

164
Şedinţă maraton a Comitetului Politic al USR-PLUS - usrplussedinta-1630247757.jpg
Comitetul Politic al USR-PLUS a ţinut sâmbătă o ședință maraton de 12 ore în care au fost prezentate candidaturile pentru conducerea formațiunii și a fost analizat stadiul îndeplinirii angajamentelor din programul de guvernare.

Jurnaliștii nu au avut acces în interior. La eveniment au participat doar persoanele vaccinate. Decizia fusese anunțată însă de luna trecută de către Dan Barna, însă Dacian Cioloș a încercat săptămâna trecută să forțeze un vot în Biroul Național al partidului astfel încât să poată participa la congres și cei care nu sunt vaccinați.

După fuziunea dintre USR și PLUS validată de instantă în cursul acestui an, formațiunea politică urmează să-și aleagă o nouă conducere.

În iunie, Dacian Cioloș i-a propus lui Dan Barna să se retragă amândoi din competiția internă și să susțină un singur candidat, însă oferta a fost refuzată.

Astfel, pentru funcția de președinte USR-PLUS ambii lideri și-au anunțat intenția de a candida. Până acum a mai intrat în cursă și Irineu Darău.

Platforma „Împreună” din USR-PLUS promovată drept a treia cale din partid a fost lansată marți în Piața Victoriei din București, în prezența a aproximativ 20 de membri între care europarlamentarul Nicu Ștefănuță, parlamentarii Mihai Polițeanu și Cătălin Teniță sau primarul Brașovului, Allen Coliban. Ei susțin candidatura la șefia USR-PLUS a lui Ambrozie Irineu Darău.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde