Mai multe străzi fără curent electric

115
Mai multe străzi fără curent electric - curent-1630247927.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Totuși, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, 30 august, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Coorbu, pe străzile Principală, Derelei, Liniștii, Vadului, Sibioarei, Libertății, Amurgului, Bradului, Culturii, Ioan Stănei și Prelungirea Ioan Stănei.

Marți, 31 august, între orele 8.30 și 16.30, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe străzile Peneș Curcanul, Alexandru Vlahuță, George Coșbuc, Alexandru Odobescu, Heliade Rădulescu, Gheorghe Asachi și Anton Pann. Iar, între orele 9.00 și 17.00, se va lucra și se va opri curentul câte 30 de minute pentru fiecare client pe străzile Elena Cuza, Lt. Buricescu, Nicu Mandai, Militară, Grivița, Jupiter, Mercur, Gheorghe Lazăr, Ștefan cel Mare și Ștefan Mihăileanu.

Tot între orele 9.00 și 17.00, vor fi lucrări în localitatea Corbu, pe străzile Principală, Derelei, Liniștii, Vadului, Sibioarei, Libertății, Amurgului, Bradului, Culturii, Ioan Stănei și Prelungirea Ioan Stănei. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.207 secunde