Cele 50 de miliarde pentru investiții, blocate de USR-PLUS în Coaliție

117
Cele 50 de miliarde pentru investiții, blocate de USR-PLUS în Coaliție - investitiiusrcoalitie-1629915833.jpg
Discuțiile de marți din coaliția de guvernare pe programul „Anghel Saligny”, văzut ca un nou PNDL, care prevede alocarea a 50 de miliarde de lei până în 2028 pentru investiții în drumuri, gaze și canalizare, nu au fost finalizate, motiv pentru care proiectul nu poate fi adoptat de Guvern. Potrivit unor surse participante la discuții, cei din USR-PLUS le-au transmis partenerilor de guvernare că ei nu sunt printre beneficiarii PNDL pentru că au puțini primari, și prin urmare vor să le fie deblocat unul dintre proiectele lor. „Atunci au dat exemplu Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție”, susțin sursele citate.

„Au adus în discuție o chestie de principiu, că ei trebuie să aibă o satisfacție că obțin ceva, că se materializează ceva și din proiectele lor”, spun surse din PNL, despre cum au decurs discuțiile.

De altfel, în ședințele de partid, cei din USR-PLUS au discutat despre condiționarea susținerii programului „Anghel Saligny” de un acord în coaliție pentru desființarea SIIJ în forma dorită de ministrul Justiției, Stelian Ion. Astfel, liderii partidului, în special cei din USR, vor să livreze electoral înaintea Congresului din octombrie. Discuția din coaliție privind programul de investiții „Anghel Saligny” va fi reluată săptămâna viitoare.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde