Senatorii, cazați în lux pe bani publici. Hoteluri de 4 și 5 stele cu piscină, saună și solar

410
Senatorii, cazați în lux pe bani publici. Hoteluri de 4 și 5 stele cu piscină, saună și solar - senatori-1328115788.jpg
Senatul plătește anul acesta 1,7 milioane de euro pentru cazarea a 77 de senatori. Este cea mai mare sumă din această legislatură. Iar parlamentarii vor sta în lux. În fața alegătorilor promit că își reduc cheltuielile. În realitate își asigură tot confortul din banul public, scrie RTV.net

Aproape jumătate dintre senatori, nefiind din București, beneficiază de cazare plătită din buget. Anul acesta, cazarea celor 77 de senatori va costa nu mai puțin de 1,7 milioane de euro. Raportată la anii anteriori, suma plătită este cea mai mare. Astfel, anul trecut, Senatul a plătit pentru cazarea aceluiași număr de aleși aproximativ 1,3 milioane de euro. Iar în 2009 - aproximativ un milion și jumătate de euro.

Condițiile oferite senatorilor pentru cele 1,7 milioane de euro sunt pe măsură. Ei sunt cazați la hoteluri de 4 și chiar 5 stele. La finalul anului trecut, ca să fie siguri că vor beneficia de toate avantajele oferite de numărul mare de stele, senatorii au impus în caietul de sarcini cîteva condiții absolut necesare, printre care accesul nelimitat la toate serviciile și facilitățile unității de cazare.

O privire pe site-urile hotelurilor respective arată care ar fi aceste facilități : room service 24 de ore din 24, accesul la piscina de interior sau exterior, saună , fitness sau chiar solar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : 10 Mai devine sărbătoare națională
Pagina a fost generata in 0.3585 secunde