Puiu Hașotti: Structura Biroului Permanent al Senatului rămâne aceeași până pe 1 februarie

1137
Puiu Hașotti: Structura Biroului Permanent al Senatului rămâne aceeași până pe 1 februarie - 1301468777puiuhasottinn-1322555645.jpg
Liderul Grupului parlamentar PNL din Senat, Puiu Hașotti, a declarat, astăzi, după negocierea dintre liderii grupurilor parlamentare privind structura Biroului Permanent al Senatului, că până la 1 februarie nu se va schimba componența acestuia.

Acesta a precizat că la începutul noii sesiuni legislative urmează să se discute noua structură a Biroului Permanent al Senatului în funcție de algoritmul politic existent la acea dată.

"A fost o înțelegere foarte simplă, foarte rapidă. Grupurile parlamentare au convenit ca în această sesiune reprezentarea în Biroul Permanent al Senatului să nu se schimbe, urmând ca în sesiunea viitoare, la 1 februarie, să se negocieze conform algoritmului care va fi la acea dată. Totul rămâne exact așa cum a fost înainte de alegerea noului președinte", a declarat Hașotti.

El a adăugat că raportul dintre Putere și Opoziție în Biroul Permanent "va fi ca și până acum, șapte la șase".

"În locul lui Geoană a venit domnul Blaga, astfel că PSD va primi un post de secretar. E treaba PSD cine va fi. PDL a primit funcția de președinte în urma scrutinului de ieri din plen, pentru că nu putea fi un raport de 8 la 5, respectându-se algoritmul, PDL va ceda un post de secretar PSD-ului și raportul va fi de 7 la 6", a mai spus liderul senatorilor liberali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : 10 Mai devine sărbătoare națională
Pagina a fost generata in 0.3427 secunde