Senatorul Ramona Nicoleta Dinu își prezintă echipa la Mangalia

811
Senatorul Ramona Nicoleta Dinu își prezintă echipa la Mangalia - nicoletaramonadinu4-1491405470.jpg

Articole de la același autor

Senatorul constănțean de la USR, Ramona Nicoleta Dinu, organizează, astăzi, 6 aprilie, o dezbatere la care îi invită pe cetățenii din Mangalia. Întâlnirea va începe la ora 18.00, la sediul situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 4, Bl. M5, spațiu comercial parter. 


"Ești cetățean al Mangaliei sau ești pur și simplu un iubitor al acestui oraș antic de pe țărmul Mării Negre? Te invit să lucrezi cu mine! Sunt Nicoleta Ramona Dinu, senatorul de Constanța din partea Uniunii Salvați România. Vreau să îți prezint echipa USR cu care eu lucrez și împreună să identificăm nevoi locale și să le transpunem în inițiative legislative care vor fi promovate în Parlamentul României. Pentru început, vino la o dezbatere deschisă și lipsită de formalism pe trei subiecte culese din discuții anterioare avute cu cetățeni ai Mangaliei", a transmis parlamentarul constănțean. 


În ceea ce privește subiectele ce vor fi abordate, senatorul Ramona Nicoleta Dinu a precizat că acestea vor viza modificările și completările sezoniere în contextul Legii nr. 53/2003, Codul Muncii, modificări și completări privind alegerea președintelui de asociație în contextul Legii nr. 230/2007, Legea asociațiilor de proprietari și crearea de noi locuri de parcare în Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4222 secunde