De ce mai sunt maidanezi pe străzile Constanței? Contractul pentru ecarisaj nu a fost încă semnat

268
De ce mai sunt maidanezi pe străzile Constanței? Contractul pentru ecarisaj nu a fost încă semnat - ralucatrandafir-1491405520.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local municipal liberal, Raluca Trandafir, reprezentant în Consiliul de Administrație al Liceului de Artă "Regina Maria" Constanța, își exprimă îngrijorarea față de situația deosebit de gravă prin care viața unui copil, elev al acestui liceu, a fost pusă în pericol de atacul mai multor câini fără stăpân din zona Casa de Cultură. 


"Acesta este doar una dintre numeroasele întâmplări de acest gen petrecute în municipiul Constanța, de această dată având un final fericit. Cu toate că situația este una cu adevărat periculoasă, municipalitatea, chiar dacă a atribuit contractul prin dispoziția de primar nr.290/31.01.2017 către societatea Green Life Recycling, nu l-a semnat nici până în prezent. Asistăm la încă o dovadă a managementului defectuos al administrației PSD, care se pare că are nevoie de mai mult de două luni pentru a semna un contract care ar produce efecte de natura siguranței cetățeanului", a declarat consilierul local municipal Raluca Trandafir.


Reamintim că, la sfârșitul lunii trecute, Primăria Constanța a anunțat că a atribuit contractul de achiziție a serviciului de capturare, transport, adăpostire și alte operațiuni sanitar-veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanța societății "Green Life Recycling". 


Această firmă a fost singura care a făcut o ofertă pentru contractual de achiziție, iar în urma analizei s-a constatat că îndeplinește toate condițiile impuse în caietul de sarcini.


Termenul de derulare a serviciului va fi de maxim 12 luni de la data semnării și înregistrării contractului. Potrivit documentului, contractul încetează și continuarea sa nu va mai fi necesară în situația în care se vor soluționa toate problemele privind organizarea și funcționarea serviciului propriu prin înființarea noului compartiment, respectiv angajarea personalului de specialitate, dar și autorizarea adăpostului ce urmează să fie construit de Primăria Constanța. Valoarea contractului încheiat cu societatea "Green Life Recycling" este de aproximativ 500.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Martie 2017
Stire din Social : În legea câinilor
Pagina a fost generata in 0.5624 secunde