EMOȚIONANT. Copil salvat de la moarte de un maidanez. L-a găsit la tomberon și l-a cărat în gură

8021

Articole de la același autor

Un nou-născut, abandonat de femeia care l-a adus pe lume chiar la un tomberon de gunoi, a fost salvat de un câine maidanez. Acest eveniment emoționant s-a petrecut în orașul brazilian Campinas, după cum relatează perfectmedia.tv.


Oamenii au fost șocați când au văzut cățelușă ieșind de după tomberoane cu un nou-născut în gură, cu cordonul ombilical încă atașat. 


Câinele s-a îndreptat cu fetița în gură către cea mai apropiată casă, upă care, o femeie a luat copilul și, constatând că respiră, i-a acordat primul ajutor.


Potrivit sursei citate, "copilul a fost dus îndată la spital, unde i-a fost oferit ajutorul necesar. Medicii au spus că fetița este sănătoasă și că viața ei nu mai este în pericol. Poliția încearcă să o găsească pe mama biologică a copilului, care a săvârșit această faptă inumană. Și, totodată, cățelușa, care a salvat copilul, a devenit o adevărată celebritate în cartierul său. Localnicii o numesc Angela și spun că în chipul ei a coborât un înger pe pământ".


Sursa: http://perfectmedia.tv/li-s-a-facut-pielea-de-gaina-cand-au-vazut-pe-cine-ducea-aceasta-catelusa-iar-ceea-ce-a-urmat-i-a-uimit-inca-mai-mult/


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2968 secunde