Sesizarea președintelui privind cooperarea Guvern - Parlament, discutată de CC la 6 noiembrie

85
Sesizarea președintelui privind cooperarea Guvern - Parlament, discutată de CC la 6 noiembrie - traianbsescu4-1381398046.jpg

Articole de la același autor

Sesizarea formulată de președintele Traian Băsescu referitoare la neconstituționalitatea Legii privind cooperarea dintre Parlament și Guvern în domeniul afacerilor europene va fi discutată de judecătorii de la Curtea Constituțională (CC) la 6 noiembrie.




Președintele Traian Băsescu a trimis, miercuri, Curții Constituționale, o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii privind cooperarea dintre Parlament și Guvern în domeniul afacerilor europene, care se referă la reprezentarea la Consiliul European.
"Președintele României, domnul Traian Băsescu, a trimis miercuri, 9 octombrie a.c., președintelui Curții Constituționale, domnul Augustin Zegrean, în conformitate cu prevederile Articolului 146 lit. a) din Constituția României și ale Articolului 15 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii privind cooperarea dintre Parlament și Guvern în domeniul afacerilor europene", s-a arătat într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde