Soacra lui Traian Băsescu a fost înmormântată, la funeralii participând peste o mie de localnici

391
1
Soacra lui Traian Băsescu a fost înmormântată, la funeralii participând peste o mie de localnici - p3306945-1333283493.jpg
Soacra lui Traian Băsescu a fost înmormântată, astăzi după-amiază, în Cimitirul "Eternitatea" din Suceava, în prezența familiei prezidențiale, la funeralii participând aproximativ o mie de localnici, care au fost invitați la un restaurant pentru praznic.
Slujba de la Biserica "Sfânta Treime", unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Aurorei Andrușca, s-a încheiat la ora 13.00. La slujbă au participat lideri ai PDL, reprezentanți ai Guvernului și autorități locale, precum și localnici.

La un moment dat, pe parcursul oficierii slubei, rudele soacrei președintelui au început să le împartă celor prezenți colaci, creându-se busculadă în curtea bisericii.

După slujba care a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Vasile Irimia, cortegiul funerar s-a îndreptat spre Cimitirul "Eternitatea" din cartierul sucevean Burdujeni-sat, unde a fost înmormântată mama soției președintelui.

La înhumare au fost prezenți membrii familiei decedatei, între care șeful statului Traian Băsescu, soția sa, Maria, cele două fiice, Elena și Ioana, fratele președintelui, Mircea Băsescu, dar și circa o mie de localnici.

Cei aproximativ o mie de localnici care au participat la înmormântare au fost invitați la un restaurant pentru praznic. La același restaurant, au mers și membrii familie prezidențiale

După slujba de la Biserica "Sfânta Treime", liderii PDL și reprezentanții Guvernului au plecat spre aeroport, urmând să se întoarcă la București. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, primarul din Arad, Gheorghe Falcă și primarul din Alba-Iulia, Mircea Hava, au trimis coroane de flori.

Președintele Senatului, Vasile Blaga, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, președintele PDL, Emil Boc, liderul grupului PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader, ministrul Dezvoltării și Turismului, Cristian Petrescu, ministrul de Interne, Gabriel Berca, ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, ministrul Educației, Cătălin Baba, președintele PDL București, Elena Udrea, prim-vicepreședintele PDL Theodor Baconschi, deputatul Wiliam Brânză, Adrian Videanu și Radu Berceanu, împreună cu soțiile, precum și președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan au ajuns, astăzi dimineață, la Suceava cu un avion, pentru a participa la înmormântarea soacrei președintelui Traian Băsescu.

Aceștia au fost transportați cu microbuze la Biserica "Sfânta Treime" din cartierul Burdujeni-sat, unde au depus coroane de flori și au asistat la slujbă.

De asemenea, la Suceava, au ajuns, cu mașinile personale, deputatul Ioan Oltean și ministrul Telecomunicațiilor, Răzvan Mustea.

Totodată, au fost prezenți șeful Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, dar și parlamentari PDL de Suceava.

Soacra președintelui Traian Băsescu, Aurora Andrușca, în vârstă de 83 de ani a decedat, vineri, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Ea suferea de boli cronice. Mama Mariei Băsescu locuia, împreună cu soțul ei, Gheorghe Andrușca (93 ani), în cartierul sucevean Burdujeni-sat.


Comentează știrea

rex
1 aprilie 2012
Dumnezeu s-o ierte

Dumnezeu este iertator si-si iubeste fii, dar aici se vede de la o posta ca multi au venit sa pupe mana"NASULUI",iar raposata (Dumnezeu s-o odihneasca in pace) nu cred ca si-a dorit o asemenea pleiada de neaveniti la inmormantare. Un circ ordinar facut fara dorinta defunctei.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Actorul Ion Lucian a murit
Pagina a fost generata in 0.7791 secunde