Soarta lui Liviu Dragnea, la mâna Comitetului Executiv

150
Soarta lui Liviu Dragnea, la mâna Comitetului Executiv - soartaluiliviudragnea-1461602189.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a de-clarat că va convoca o ședință a Comitetului Executiv pentru a discuta la rece situația generată de condamnarea sa și a susținut că și-a cerut el însuși demisia sieși după aflarea sentinței, dar că nu poate face rău PSD și țării. 


"Ca om, după atâția ani de frustrare, de nedreptate, sigur că ten-tația e să te duci să te retragi și să îți vezi de viață, câtă mai ai. Pe de altă parte, există și o responsabilitate față de o organizație uriașă, solidă, care este într-un plin proces de modernizare, acum este și în prag de alegeri. Dacă eu vineri i-aș fi anunțat pe colegii mei că aici, acum, în sediul partidului îmi dau demisia, exact atunci începea o luptă pentru putere care dura mult timp și avea un efect devastator", a spus Dragnea la un post de televiziune.


Liderul PSD a anunțat că va convoca, mâine, o ședință a Comitetului Executiv "ca după câteva zile în care adrenalina a mai scăzut să facem o analiză la rece". Totodată, Dragnea a subliniat că o demisie a sa ar fi provocat "un scandal mon-stru" pentru putere în partid care ar fi durat mult timp și ar fi însemnat că alegerile ar fi fost făcute cadou adversarilor, iar România nu ar mai fi o zonă de stabilitate.


El a arătat că și-a mai "pansat din dureri", iar obiectivul său este să conducă partidul pentru a câștiga alegerile, întrucât demisia sa ar avea "un efect foarte rău pentru toți colegii, pentru partid și în final pentru țară".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Aprilie 2016
Stire din Politică-Administrație : "Liviu Dragnea ar trebui să se retragă"
Pagina a fost generata in 0.4218 secunde