Social democrații se reunesc în CEx cu noua conducere

162
Social democrații se reunesc în CEx cu noua conducere - ahr0chm6ly9uzxdzd2vlay5yby9zdg9y-1575449163.jpg
Marcel Ciolacu, noul președinte al PSD, va conduce prima ședință CEX de când a preluat conducerea partidului. Pe agenda întâlnirii se vor regăsi chestiunile organizatorice pentru congresul din februarie, precum și declarațiile lui Niculada Bădălău privind diaspora.


Ședința social-democraților are loc, miercuri, la ora 15.00, la sediul central al formațiunii din București.

Este primul Comitet Executiv după ce Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea formațiunii, iar Marcel Ciolacu a devenit președinte interimar.

Social-democrații au pe ordinea de zi discuții privind poziționarea față de proiectele importante de pe agenda publică în acest final de an, dar și chestiuni organizatorice legate de congresul din luna februarie.

Social-democrații ar putea discuta și despre ultimele declarații ale lui Nicolae Bădălău, membru al conducerii interimare, care a jignit din nou diaspora, generând multiple reacții din partea colegilor săi, notază News.ro.

În urmă cu o săptămână, Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD, iar președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a devenit președinte interimar.

El a spus că primul obiectiv este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegeri normale.

"Alături de Paul Stănescu (secretar general) au intrat toate județele care au câștigat alegerile: președintele de la Teleorman, de la Mehedinți, Gorj și Giurgiu. Trebuie să fie și o reprezentare regională și pe fiecare regiune s-au făcut propuneri pe care le-am supus la vot: Zetea, Moldovan, Gliga, Nistorescu, Nica, Pavel Marian, Gabriela Firea si Mutu Gabriel", a precizat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7557 secunde