Sofia Vicoveanca, la a XI-a ediție a "Zilelor orașului Techirghiol"

376
Ședința festivă de sâmbătă, de la Techirghiol, va fi urmată de o serie de manifestări cultural - sportive, printre ele numărându-se luptele în nămol (ora 11.30, pe faleză), vernisajul unei ex-poziții de obiecte tradiționale intitulată sugestiv "La noi acasă" (ora 18.00, la Restaurant Droma’s), o expoziție de prepa-rate culinare cu vânzare (ora 18,30, Restaurant Droma’s) și o defilare a ansamblurilor artistice alături de fanfara Clubului elevilor din Constanța (ora 19.00, pe faleză).
Toate ansamblurile care vor evolua sâmbătă seara, începând cu orele 20.00, pe scena amenajată în centrul orașului, aparțin comunității locale. Este vorba despre ansamblul de dansuri populare românești "Pescărușul", ansamblul comunității turce "Sureya", cel al aromânilor - "Veria", ansamblul comunității tătare "Cansu" și cel al romilor - "Rada".
Invitat special al acestei seri va fi Sofia Vicoveanca.
***
Ziua de duminică va începe la ora 10.00 cu concursul "Cine prinde rața… o câștigă" și va continua cu un concurs de înot pe lac, un meci demonstrativ de fotbal "Old Boys" desfășurat, la stadionul din localitate, sub deviza "1960 - 2010, jumătate de secol de fotbal la Techirghiol", lupte tătărești, o tabără de pictură și o expoziție de fotografie, la același restaurant din centrul localității. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică ușoară în cadrul căruia vor evolua, începând de la ora 19,30, cei mai mici dintre artiștii orașului, iar de la ora 20.00 pe scenă vor evolua invitați de seamă și artiști consacrați ai scenei românești, printre ei numărându-se trupele Compact, Elegance, Tavi Colen, Jean Paler.
Cea de-a XI-a ediție a "Zilelor orașului Techirghiol" se va încheia cu un foc de artificii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.448 secunde