Sorin Iacob, președinte interimar la PLUS Constanța

487
Sorin Iacob, președinte interimar la PLUS Constanța - plussoriniacob2-1596131841.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, Consiliul Național PLUS a desemnat conducerea interimară a filialei PLUS Constanța, formată din Sorin Iacob – președinte, Carmen Dumitrescu – secretar general, Monica Nedelcu –responsabil recrutare, Raluca Nanu – responsabil comunicare, Rita Chirilă – trezorerie, Sorina Pioară – responsabil campanii, Răzvan Cîrstea – responsabil organizare, Adrian Ionescu - responsabil strângere de fonduri și Liviu Samoilă – responsabil politici publice.

Prioritățile conducerii județene interimare sunt organizarea cu celeritate a Convenției Județene Extraordinare pentru alegerea unui nou Birou Județean, finalizarea negocierilor cu USR și asigurarea activităților electorale în cadrul Alianței USR PLUS.

"Proiectul nostru este unul pe termen lung. Istoria ne învață că succesul este al echipelor care reușesc să colaboreze, în care fiecare membru aduce valoare personală și participă la dezvoltarea grupului. Istoria PLUS ne învață că numai împreună putem susține idealurile cu care fiecare dintre noi am venit, numai alături unii de alții putem face schimbarea la care visăm. PLUS înseamnă că împreună suntem mai buni ca suma individualităților noastre. PLUS înseamnă că putem fi mai presus de orgolii. PLUS înseamnă să avem o viziune comună la care fiecare dintre noi subscrie. Un plus de valoare și de încredere. În noi și in viitor", a transmis președintele interimar Sorin Iacob.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde