Stelian Ion, de la USR: "Teodorovici sare în apărarea "jăpcarilor" care au construit ilegal"

730
Stelian Ion, de la USR:

Articole de la același autor

Social-democratul Eugen Teodorovici a depus, recent, două amendamente la Legea 50/1991 privind autorizarea construcțiilor, prin care introduce în legalitate construcțiile ridicate fără autorizație pe litoral până la data de 1 ianuarie 2020.

La aflarea acestei vești, cei de la USR Constanța au reacționat imediat și au transmis că senatorul Eugen Teodorovici sare în apărarea "jăpcarilor" care au construit terase ilegale pe plajele de pe litoral.

"Din grijă pentru prietenii cu care face afaceri, Teodorovici a depus două amendamente prin care toate terasele construite ilegal și în bătaie de joc pe litoralul Mării Negre pot scăpa de la demolare. Un demers abject, care demonstrează că mafia de la Constanța își vede în continuare de propriile interese. Sunt zeci (poate chiar sute) de construcții ilegale împrăștiate pe întreg litoralul, sfidând toate prevederile legale, arhitectonice și estetice. Să nu credeți cumva că lui Teodorovici îi pasă acum de mediul de afaceri. A avut ocazia să o facă atâta vreme cât a fost în funcție. Pe el îl interesează să-și protejeze interesele personale și pe cele ale grupărilor economice pe care le patronează PSD (și nu numai). Schimbarea este aproape, tovarăși! Veți zbura din politică foarte curând, odată cu alegerile care bat la ușă", a transmis deputatul Stelian Ion de la USR Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7366 secunde