Sorina Tușa, tânăra avocată plasată de Blaga la vârful PNL Constanța

2124
9
Sorina Tușa, tânăra avocată plasată de Blaga la vârful PNL Constanța - sorinatusatanaraavocata-1428245052.jpg

Articole de la același autor

Apele s-au limpezit cât de cât în Organizația Județeană a PNL, ce vizează fostul PDL, după ce, vineri, copreședintele PNL, Vasile Blaga, a semnat decizia de numire a consilierului local municipal Sorina Tușa în funcția de copreședinte al PNL Constanța ca reprezentant al vechiului PDL. Decizia vine ca urmare a faptului că fostul copreședinte, senatorul Gigi Chiru, s-a suspendat din toate funcțiile pe care le avea în PNL până la soluționarea defi-nitivă a dosarului penal pe care-l are în instanță. 


Reamintim că, luna trecută, senatorul Gigi Chiru, fost pre-ședinte al PDL Constanța a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei deoarece ar fi oferit mită electorală, mai exact, bonuri valorice cu care alegătorii din 2012 ar fi putut să-și cumpere medicamente. Procesul se află în aceste momente în faza de recurs, iar senatorul Gigi Chiru speră să fie achitat. 


De profesie avocat, Sorina Tușa face parte din "aripa tânără" a fostului PDL, ea intrând în politică în anul 2007. Inițial, a activat la Organizația de Tineret, iar la alegerile locale din 2012 s-a aflat pe lista consilierilor propuși de PDL. În urma scrutinului, ea a câștigat un mandat de consilier în cadrul Consiliului Local Constanța fiind unul dintre aleșii vocali ce și-a manifestat de mai multe ori nemulțumirile cu privire la admi-nistrația locală. 


Sorina Tușa spune că desemnarea ei în funcția de copreședinte al PNL Constanța unde va face echipă cu celălalt co-președinte deputatul Gheorghe Dragomir a avut loc în urma unei evaluări făcute de conducerea de la București. "Nu am avut o discuție personală,  directă, cu domnul Blaga. De la Organi-zația de la Constanța au fost trimise mai multe propuneri, printre ele aflându-mă și eu. Au fost făcute diverse evaluări, iar în urma acestora, domnul președinte Vasile Blaga a decis să mă desemneze pe mine în funcția de copreședinte interimar al PNL Constanța. Nu se vor face alegeri, este o funcție interimară deoarece, idealul ar fi ca președintele Gigi Chiru să se întoarcă pe funcție. Așadar, voi ocupa această funcție până la reve-nirea domnului Gigi Chiru pe funcție deoarece noi sperăm să-și rezolve problemele din justiție. Cred că poate fi vorba de câteva luni în care mă voi afla în această funcție interi-mară. Ținând cont că procesul se află în faza de recurs cred că lucrurile se vor mișca mai repede", a declarat pentru "Cu-get Liber", Sorina Tușa.


În ceea ce privește relația cu celălalt copreședinte al PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, Sorina Tușa a spus că există o bună colaborare, în interesul partidului. "Intenționez să abordez acest mandat cu multă seriozitate, în interesul partidului. Eu sunt un om de echipă și colaborez bine cu domnul Dragomir ca și cu ceilalți colegi. Ca și obiective mi-am propus ca, alături de ceilalți colegi, să terminăm procesul de fuziune la nivelul comitetelor locale interne", a mai spus Sorina Tușa.


În altă ordine de idei, întrebată dacă va fi inclusă în sondajul intern al partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța, Sorina Tușa a spus că nu s-a gândit la așa ceva. "Nu m-am gândit și nici nu am luat în calcul o asemenea variantă. Este ceva ce ține de politica internă. Dacă vor exista colegi de-ai mei care să mă propună pentru asemenea funcție am să mă gân-desc. Dar personal, nu am luat în calcul o candidatură la Primăria Constanța", a mai spus Sorina Tușa. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Chiru si decizia iresponsabila
6 aprilie 2015
Chiru si-a pus amanta la Pnl

Nu a fost nici o evaluare. Recunoaste ca nu a avut o discutie personala cu Blaga. Deci pui pe cineva presedinte la Pnl Constanta si nu schimbi o vorba ? De fapt adevarul este ca Chiru si-a pus amanta ca peste 6 luni aceasta sa se dea frumos inapoi si sa ii lase locul liber. Este cea mai sigura varianta din punctul de vedere a lui Chiru, pe langa Iustin Fabian sau Constantin Chirila. Deci nu a fost pusa pe merite cum minte ea, ci datorita faptului ca s-a rugat Chiru de Blaga sa ii asigure locul inapoi dupa 6 luni. Acesta este adevarul. Chiru s-a pus amanta. Rusine.

Constanta
6 aprilie 2015
Vai de ei

Te mira faptul ca toti indivizii gen Chiru, Dragnea isi pun amantele in politica. Ceea ce nu inteleg este cum au acceptat astia din Constanta sa fie umiliti de Chiru si amanta lui De fapt ea este o machedoanca fosta prietena de fapte cu Stavrositu. Alta persoana cu un pic de morala nu gasiti ?

Răspuns la: Chiru si-a pus amanta la Pnl
Adăugat de : Chiru si decizia iresponsabila, 6 aprilie 2015
Nu a fost nici o evaluare. Recunoaste ca nu a avut o discutie personala cu Blaga. Deci pui pe cineva presedinte la Pnl Constanta si nu schimbi o...
constantean
6 aprilie 2015
stire neadrvarata

Una din stirile prezentate este falsa in speta: Faptul ca dl. Chiru a ramas presedinte al organizatiei de municipiu si membru plin in cjex Cele mentionate mai sus se pot verifica Dorinta bolnava a dlui Chiru de a controla tot ,este total daunatoare si contraproductiva Multumesc

Sorin B
7 aprilie 2015
adevarul despre Sorina

A dat admitere la drept la Bucuresti si a picat cu brio! Apoi s-a invartit si a intrat la Cta. La absolvire nu cand nu o primea nici un avocat la stagiatura....au respins-o vreo 10...l- gasit pe vestitul Calafut sesnsibil la orice poarta fusta si e dispus sa o si ridice. A devenit rapid asistenta lui, clientii fiind nevoiti sa astepte de multe ori la usa cat timp Sorina avea de prestat inauntru. Iesea mereu ravasita, imbujorata, cu genunchii rosii. Asa ca stagiatura la Calafus zis Calafut, casi prestatiile ulterioare de notoritate in lumea machidonilor, au recomandat-o ca amanta a luiChiru. Pentru tzigan, amanta machidoanca era o mare realizare, dat fiind ca ultima nevasta a fost cumparata din Italia, de la un proxenet ce o avea in administrare, pe un BMV. Varianta oficiala era ca Violeta, fosta Cerasela era dansatoare in club. Schimbarea de nume e utila in stergere urmelor, cazierul de prostituata fiind pe numele Cerasela. Astia va sunt liderii PNL ...hai siktir!

euuu
7 aprilie 2015
mincinosi nenorociti

Postacii mizerabili, rebutul stavrosita, cativa acoliti labagii mint cu nerusinare! Sorina a demonstrat că este demna de respect si orice minciuna de a voastra nu va schimba perceptia publica! Magda a uitat cand si o tragea cu anghel, si barbatu.su dadea flash uri din parcare? Si este chiar foarte adevarat! Rusine

George
16 aprilie 2015
politicieni=talhari

Ce fosgaiala in asa-zisa lume politica!!! Cum se aduna ei,talhari,sa mai jupoaie cate piei se mai poate,de pe carca acetui popor!Cum (i)-o pune "unchiul" lu' "tusa"! Niste nulitati d.p.d.v.uman si profesional,cu un tupeu fantastic devin-oameni politici-si hai la...furat! Ca doar nu la munca!Doamne , cati sunt! Oare mai este cineva atat de cretin sa se uite in gura- ce tine loc de hazna -borfasilor de politicieni?

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Ceva nou

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5301 secunde