Sprijin pentru vârstnicii și familiile defavorizate din Cumpăna

134
Sprijin pentru vârstnicii și familiile defavorizate din Cumpăna - marianagajusprijinpentruvarstnic-1450715518.jpg

Articole de la același autor

Din dorința de a aduce un strop de bucurie bătrânilor aflați în nevoi, astăzi, de la ora 10.00, reprezentanții autorității publice din Cumpăna vor oferi pachete cu alimente la 100 de bătrâni cu venituri reduse sau cu dizabilități.

Totodată, Primăria și Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele "Florilor" și "Sf. Maria" și cu Liceul tehnologic "Nicolae Dumitrescu", au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, campania locală de strângere de fonduri "Fă-le o bucurie!", prin intermediul căreia s-a realizat o colectă de alimente, pentru 16 familii defavorizate din comună. Colectarea alimentelor s-a realizat în incinta Bisericii "Sfânta Paraschiva" din localitate, dar la aceasta au contribuit și instituțiile de învățământ prin sprijinul cadrelor didactice, al elevilor și părinților acestora.

Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 16 familii nevoiașe identificate de către funcționarii publici ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul primăriei.

"La Cumpăna, este o tradiție ca autoritățile locale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor de Crăciun. Când am început campania, ne-am gândit în primul rând la familiile nevoiașe din comuna noastră și ne-am propus să mobilizăm comunitatea astfel încât aceștia să aibă o masă decentă de sărbătorile de Crăciun, să nu se piardă un obicei atât de frumos, iar copiii și bătrânii să sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul", a spus primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6421 secunde