Stabilitatea înainte de toate: PMP susține Guvernul Cîțu

296
Stabilitatea înainte de toate: PMP susține Guvernul Cîțu - ddd-1583532184.jpg
Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, vineri seara, la Târgu Mureș, că există premise ca Guvernul Cîțu să treacă, deoarece formațiunea sa militează pe ideea ca țara să aibă un Guvern stabil cât mai rapid, care să fie învestit de Parlament, conform Agerpres.

"PMP a votat guvernele liberale de după demolarea Guvernului Dăncilă, și atunci când PNL și-a dorit, și atunci când PNL nu și-a dorit. Vom vota și de această dată. Faptul că PSD, care domină Birourile Permanente ale celor două Camere a decis ca votul să aibă loc joia viitoare, după ce se va pronunța Curtea Constituțională pe ordonanța care prevede mai multe modificări la legea cu privire la organizarea alegerilor parlamentare, este clar că am intrat pe o cursă cronometru legat de acel obiectiv pe care și l-a asumat PNL de a declanșa alegerile anticipate. Există premise ca Guvernul Cîțu să treacă, noi milităm pentru ca țara să aibă un guvern cât mai rapid stabil, învestit de Parlament. Sigur că pentru acest lucru trebuia să se facă mai mult efort, dar nu este exclus ca din rațiuni politicianiste, subliniez, să ne trezim cu unii care plâng pe umerii interesului național și votează guvernul, și mă refer aici implicit la PSD", a declarat presei Eugen Tomac.

Liderul PMP crede că deși politica românească a oferit multe surprize, nu crede că vor mai avea loc alegeri anticipate, iar țara are nevoie de stabilitate, mai ales acum, pe fondul afectării economiilor lumii pe fondul coronavirusului. "Dar viața politică întotdeauna ne-a oferit multe surprize care ne-au luat pe toți prin surprindere și cred că există șanse ca lucrurile să se încheie într-o perioadă mult mai scurtă de timp decât își imaginează marii actori, mă refer aici la cele două partide, PSD și PNL. Nu cred că vom mai avea alegeri anticipate, prin urmare țara are nevoie de stabilitate. Coronavirus prăbușește întreaga lume din punct de vedere economic și a băgat în alertă cetățenii, pentru că sănătatea publică până la urmă este mai importantă decât orice și eu cred că toți politicienii care se gândesc la interesul național trebuie să se gândească că România are nevoie de un guvern stabil imediat. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis și premierului desemnat, și premierului în funcție și celor care își doresc să guverneze", a susținut Eugen Tomac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde