Stavrositu nu pleacă la PPDD, dar se pregătește să candideze independent

482
4
Stavrositu nu pleacă  la PPDD, dar se pregătește să candideze independent - mariastavrositu6-1349881676.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL, Maria Stavrositu, a declarat pentru Cuget Liber că de mai bine de doi ani de zile, "surse din cadrul PDL" dezinformează presa cu privire la intențiile sale politice, din dorința de o exclude din partid. Stavro-situ a declarat că așteaptă decizia Colegiului Director, care se va întruni, astăzi, pentru a discuta, printre altele, și contestația depusă de ea împotriva deciziei BPJ care a scos-o din cursa pentru un nou mandat în Parlament. 

Cu privire la ultimele zvonuri potrivit cărora Stavrositu s-ar pregăti să candideze la alegerile din 9 decembrie din partea PPDD, deputatul democrat-liberal a precizat: "Acestea sunt dorințele lui Chiru ( președintele PDL, Christian Gigi Chiru - n.r.). Eu nu am afirmat niciodată așa ceva. Din contră, susțin și acum că doresc să candidez din partea PDL. Vreau să continui ce am început, dar se pare că cei din partid își continuă activitatea de dezinformare. De un an de zile, ba chiar doi aceste «surse din cadrul PDL» aruncă tot felul de intoxicații în presă. Toate pleacă de la Chiru, care vine și le spune că are el informații concrete cum că vreau să plec la nu știu ce partid. Dacă vă amintiți și Delicoti (primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti - n.r.) declara în urmă cu ceva vreme că vreau să plec la un alt partid. Toate pornesc de la Chiru. El dă drumul la speculații".

Stavrositu s-a apucat de strâns semnături
Maria Stravrositu a reiterat faptul că nu vrea să analizeze posibilitatea unei candidaturi independente sau din partea altei formațiuni și că așteptă decizia Colegiului Director cu privire la contestația pe care a depus-o luni. Totuși, Stavrositu a declarat că a începută deja strângerea de semnături, semn că o candidatură ca independent nu este total exclusă.
Reamintim că în cursul săptămânii trecute, Biroul Permanent Județean al PDL Constanța a decis că Maria Stavrositu nu poate candida pentru un nou mandat în Parlamentul României.
La momentul respectiv, de-putatul PDL a declarat pentru publicația noastră că "există o decizie a Biroului Permanent Național" care îi garantează candidatura din partea Partidului Democrat Liberal, precizând faptul că liderul organizației de la Constanța "nu avea niciun drept" să o supună validării colegilor din BPJ.


Comentează știrea

Hanibal
11 octombrie 2012
ar fi o grava eroare si nedreptate

Sa lasam un moment deoparte simpatiile si antipatiile si sa incercam sa fim obiectivi.Sunt doua aspecte:activitatea de deputat si activitatea de lider de organizatie.Raportata la calitatea celor care continua sa tina la un nivel mediocru organizatia PDL Constanta,si e suficient sa-i amintim pe Chiru si Constantin si care nu admit in gasca lor decat pe altii si mai mediocrii decat ei,dna Stavrositu nu putea face mai mult decat a facut in conditiile in care acestia n-au facut nimic pentru organizatia municipala,ba dimpotriva,au sabotat-o permanent..Chir si in aceste conditii putea sa faca mai mult dar nu cu asa zisii colaboratori care s-au dovedit incapabili,inactiivi si preocupati doar de imaginea si interesele lor.Oricum,cariera sa de lider PDL s-a incheiat,avand in vedere schimbarea din functie de catre Chiru &compania,dar si faptul ca dna Stavrositu nu l-a spijinit pe Blaga ci pe Boc in lupta pentru putere a celor doi.In ceea ce priveste cariera parlamentara,ar fi pacat sa fie oprita din drum pentru a i se face loc unuia ca Chiru sau Constantin.Parlamentul ticalosit este plin de figuranti care in afara de a ridica drepturile financiare,n-au facut nimic.Rezultatele activitatii sale de parlamentar ar fi fost mult mai bune si vizibile daca nu s-ar fi implicat in lupta meschina pentru functia de lider al organizatiei municipale.Daca Blaga va face jocul lui Chiru si va prefera sa aiba in coasta aliati parlamentari ca Chesoi si Culetu,sacrificand un parlamentar care a facut ceva pentru partid,ca dna Stavrositu,atunci sa fim siguri ca e ceva putred in PDL.

Jiji
11 octombrie 2012
Ipocrita

Madam Stavrositu, mă uimeste tupeul tau. Crezi ca am uitat cu toții cum cereai bani de la toată lumea sa-ți platesti facturile (Toanca, Mitrea, Brânză, Campeanu, Learciu, Sorescu etc), cum ai luat bani de la Pilca sa platesti osv-istii ca sa te aleagă președinte la municipiu? N-am uitat, exista dovezi! Toate se plătesc pe lumea asta!Mai vrei un mandat? Unde ? Ca pe 10 candidează Florin Gheorghe care a făcut mult mai mult pentru partid decât tine.

ionut
11 octombrie 2012
gunoaie umane

cred ca tie ti a facut ceva florin gheorghe ca noua in partid nu ne a facut nimic, ba din contra nici dracu n a auzit de el si cei care au auzit sunt din afara partidului pt ca el a sustinut toate proiectele lui mazare(se poate verifica in presa).asa ca jiji care o-i fi tu ia-l pe florin gheorghe si bagati-l undeva poate o sa fi satisfacut(a).

bobo
11 octombrie 2012
dispari

SPERAM SA PLECI CAT MAI REPEDE, PE BANIAS L-AI GONIT EXCT CAND MERGEA SPRE BINE PARTIDUL, PE CONSTANTIN L-AI PUS IN GEENUCHI O VREME, ACUM IL INCERCI SI PE CHIRU, DAR LUMEA S-A SATURAT DE TINE, OAMENII TI AU INVATAT APUCATURILE DE OM MAZARIST... SUS ARD!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.6983 secunde