România, aleasă membru în Consiliul de Administrație al Uniunii Poștale Universale (UPU)

218
România, aleasă membru în Consiliul de Administrație al Uniunii Poștale Universale (UPU) - postaromana-1349880598.jpg

În urma votului care a avut loc în această după-amiază în cadrul Congresului Uniunii Poștale Universale de la Doha (Qatar) și exprimat de către 193 de state membre, România a fost aleasă membru în Consiliul de Administrație al UPU, organizație a Națiunilor Unite.

"Alegerea României este dovada recunoașterii influenței regionale pe care o are țara noastră și a reputației pe care administrația poștală românească o are în cadrul acestei organizații. Această poziție va permite României să devină o voce puternică în ceea ce privește reglementările poștale internaționale, strategiile de dezvoltare economică a domeniului poștal și modul de cooperare între administrațiile poștale internaționale.

Delegația Poștei Române a dus în ultimele luni o campanie intensă pentru alegerea României în această poziție importantă. În ultimii ani, țara noastră a contribuit în mod constant, cu eficiență și responsabilitate la nenumăratele activități derulate în cadrul UPU, precum și în cadrul comitetelor și grupurilor de lucru, având în acest sens o participare activă în principalele organisme internaționale", precizează Biroul de relații Publice al Poștei Române.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7462 secunde