Stelian Ion, atac la politicienii din Constanța: „Toți sunt niște lichele! Noi vom face orice ca acest oraș să renască!”

1255
Stelian Ion, atac la politicienii din Constanța: „Toți sunt niște lichele! Noi vom face orice ca acest oraș să renască!” - usr-1600615516.jpg
Reprezentanții Alianței USR-PLUS s-au reunit, ieri, în fața Primăriei Constanța, unde au susţinut o conferință de presă, eveniment în cadrul căruia Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței, a făcut o trecere în revistă a ceea ce a însemnat jaful administrației locale de la malul mării, în ultimii 20 de ani.

„Au trecut 20 de ani de politică constănţeană de cea mai slabă calitate. 20 de ani de PSD în care ne-am afundat. Trebuie să ne amintim de nişte personaje. Nu trebuie să îi lăsăm tot pe ei la conducerea acestui oraş. Şi-au bătut joc de noi! Suntem printre ultimele localităţi dintre municipiile mari din România. Le spun celor care votează PSD să se uite bine pe cine votează. În 2009 Mazăre câştiga alegerile şi venea alături de o gaşcă de prieteni. Toţi băieţii ăstia au format un grup infracţional. Au jefuit acest oraş. Trebuie să privim adevărul în faţă! Toţi sunt niste lichele. Au fost securişti şi comunişti”, a spus Stelian Ion.

După ce a dat de pământ cu pesediştii, Stelian Ion şi-a adus aminte şi de liberali!

„Pesediştii cu peneliştii s-au înjurat după care s-au pupat. Uitaţi-vă la liberali! Au fost în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean. S-a remarcat vreunul? Nu! Toţi sunt nişte derbedei. Nu îi vom lăsa pe aceşti derbedei să ne mai conducă. Şi-au bătut joc de noi. Aceleaşi feţe, aceeaşi indivizi. Ne-am săturat! Îi solicit public lui Vergil Chiţac să se retragă din această candidatură. Acest om a dus o viaţă dublă. Ziua amiral şi noaptea samsar de imobile. Cum a făcut profit de 500.000 de euro? A minţit jurnaliştii ani de-a lungul. A purtat verigheta în fals. Se dă mare familist. Acest domn sau individ a pătat uniforma de militar. Nu avea dreptul să desfăşoare activităţi care nu erau în concordanţă cu prestigiul de militar. A făcut 14 tranzacţii cu imobile. Şi-a ascuns starea civilă. Aceasta este o activitate de şmenar imobiliar. Mie îmi miroase a spălare de bani. Sunt acuzaţii grave în spaţiul public şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Eu nu îl văd pe domnul amiral un personaj genial. A desfăşurat activităţi dubioase. Să vă fie ruşine, domnule profesor! Aţi pătat şi haina de profesor. Liberalii sunt un electorat educat. Să aibă grijă cu cine votează”, a mai spus Stelian Ion.

El a mai adăugat că cei de la USR-PLUS vor face tot ce este nevoie pentru ca acest oraş cenuşiu să renască iar tinerii să nu mai plece din Constanţa.

„Vom face orice ca acest oraş să renască. Va renaşte cu această echipă tânără. Aceşti oameni au făcut şcoala la timpul lor. Pe ei îi interesează de copiii lor. Ne pleacă copiii, an de an, din cauza ăstora care ne-au distrus. Sunt nişte bacterii, nişte virusuri. Trebuie să găsim antidotul. Antidotul este votul. Scoatem ştampila şi o punem pe USR-PLUS”, a încheiat discursul Stelian Ion.(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5946 secunde