Stelian Ion a prezentat public sondajul comandat de USR-PLUS. Câte procente au principalii 3 candidaţi de la Constanţa

810
Stelian Ion a prezentat public sondajul comandat de USR-PLUS. Câte procente au principalii 3 candidaţi de la Constanţa - stelianionsondajeonline-1600680896.jpg

Articole de la același autor

"Mai sunt câteva zile până când vom decide soarta acestui oraş. În 20 de ani nu am avut de ales. După 20 de ani avem o alternativă. O alternativă formată din oameni competenţi. Au fost multe presiuni puse pe noi. Nu le va merge de această dată. Nu vor mai exista aceleaşi manipulări. PSD ne-a obişnuit cu o manieră mincinoasă şi cu pomenile pe care le-au făcut. Oamenii nu mai vor pachetele lor. Vor un oraş frumos pentru copiii şi nepoţii lor. Oamenilor li s-a transmis că dacă nu vor vota PSD, vor fi lăsaţi pe drumuri. Nu vă temeţi! Vom trage toţi pentru Constanţa", a transmis Stelian Ion.
El a adăugat că liberalii nu îşi promovează cum trebuie propriul candidat, în schimb, îl atacă pe candidatul USR-PLUS.



"PNL, în loc să îşi promoveze candidatul şi programul, lansează atacuri şi torpilează USR-PLUS. Nu aşa se face, domnule Comănescu! Ca să câştigaţi, trebuie să munciţi. Ei falsifică nişte sondaje pentru a crea impresia că în Constanţa ei sunt pe primul loc. Este foarte clar că aceste metode vor înceta. Domnul Orban transmitea public nişte sondaje mincinoase. A spus că eu voi obţine 14 la sută din voturi. Sunt mincinoşi! Candidatul lor este expirat. Este o situaţie penibilă. Această competiţie este o competiţie în trei. O competitie între mafia PSD, între mogulii din PNL şi între noi care vrem să schimbăm ceva. Am comandat şi noi un sondaj. În general se fac anumite jocuri. Am comandat sondajul la firma IRES. Am putea să modificăm din pix. Dar noi nu facem aşa ceva. Constanţenii au posibilitatea să aleagă. După cum vedeţi, între noi este o diferenţă foarte mică. Dacă la inceputul anului aveam un procentaj mai mic, iată că, în ciuda tuturor atacurilor, am crescut foarte mult. Avem 22 %. Vergil Chitac s-a plafonat, iar Făgădău nu mai are cum să crească", a  mai spus Stelian Ion. 


Mai multe detalii pe acest subiect, puteţi citi în ziarul de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4535 secunde