Stelian Ion: Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată

295
1
Stelian Ion: Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată - kovesi-1636794708.jpg
Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată, precizează, sâmbătă dimineață, Stelian Ion.


„Îmi pare rău să le stric bucuria celor care mai ieri aplaudau intervenția brutală asupra protestatarilor pe 10 august: Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată. Procesul din România legat de dobândirea gradului profesional nu are nicio legatură cu procedura de numire în funcția de procuror șef european”, a scris, sâmbătă dimineață, Stelian Ion pe contul de Facebook.


„Și nu doar că nu va fi revocată,  dar sunt convins că va conduce EPPO foarte eficient și va scoate la iveala fraudele mari cu fonduri europene, inclusiv cele din România. De asta le e teama lor, din cauza asta urlă ca lupii hămesiți. Mai ales că unii băieți "deștepți" își freacă palmele, de când s-a pus în mișcare PNRR”, a continuat Stelian Ion.


„La numirea în funcția de procuror șef european nu exista condiția de a avea grad de procuror de  parchet de pe lângă ÎCCJ, ci de a avea vocația legală de a ocupa cele mai înalte funcții în parchete. Și ghici ce? Din punct de vedere legal, a avut această vocație, ba mai mult, chiar a ocupat efectiv cele mai înalte funcții din Ministerul Public. Iar revocarea, potrivit reglementărilor în vigoare, nu se face de către politicieni, ci de către CJUE. 


Ghinion, cum ar zice un clasic în viață!
Iar celor care amintesc acum despre revocarea din funcția de procuror sef DNA le aduc aminte doar că doamna Kovesi a câștigat la CEDO procesul împotriva Statului Român legat de această procedură de revocare.


Cei care se pregătesc acum să tragă tunuri pe bani europeni, sau care au deja niște scheleți prin dulapuri ar trebui să-și schimbe planurile sau să-și pregătească pijamalele și periuța de dinți”, a conchis Stelian Ion.
Comentează știrea

Dorel
13 noiembrie 2021
Cătușe

Stelică ai dreptate. Unele televiziuni au început să latre că e posibil ca, Codruța Kovesi să-și piardă funcția de șef Parchetul U.E. . Vise taică, vise. Le spun și eu că, Kovesi va fi câinele de pază al miliardelor de € care trebuie să vină. Aștept cu nerăbdare să văd și să aud la tv. cum zornăie din nou cătușele lui Kovesi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9505 secunde