"Sunt gata să-mi asum de mâine răspunderea conducerii țării"

223
Președintele PSD, Victor Ponta, copreședinte al USL, a anunțat astăzi, de la tribuna Parlamentului, că este gata să-și asume "de mâine" răspunderea conducerii țării și a făcut un apel către toți parlamentarii să-și facă datoria față de cei care i-au votat și să voteze moțiunea de cenzură.

"Sunt gata, alături de colegii mei din USL, să nu facem calculele electorale - cât câștigăm, cât pierdem în alegeri -, atât timp cât șase luni de scurtare a suferințelor oamenilor sunt mai importante decât orice calcul electoral. Sunt absolut convins că, cu un program prezentat cu oameni integri, cu multă credință, vom putea în aceste șase luni să facem ceea ce românii așteaptă de la noi și sunt convins că în noiembrie românii ne vor da un mandat de încă patru ani", a spus liderul USL, de la tribuna Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de Opoziție.

El a reafirmat că, prin adoptarea de către Parlament a moțiunii de cenzură, "suferințele românilor pot fi scurtate cu șase luni" și a făcut o paralelă în acest sens cu momentul 23 august 1944.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde