"Sunt mulțumit de miniștri"

55

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că este mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor și că, atunci când va intenționa să facă schimbări în Guvern, le va discuta în prealabil în coaliția de guvernare.

Solicitat să comenteze declarația vicepremierului Daniel Constantin, potrivit căruia în situația în care se are în vedere o remaniere mai largă, după plecarea lui Liviu Voinea la BNR, aceasta ar trebui făcută în iulie, Ponta a precizat: "Avea dreptate Daniel Constantin, este unul dintre liderii coaliției, alături de Hunor Kelemen și de Gabriel Oprea și imediat ce dorim să facem schimbări în Guvern le discutăm toți patru și după aceea le propun președintelui".

Întrebat dacă Dan Șova ar putea fi schimbat de la Transporturi și dacă e mulțumit de activitatea acestuia, Ponta a răspuns: "Eu nu am nemulțumiri. Atunci când vom face schimbări, voi discuta cu miniștrii și voi propune președintelui".

"Eu sunt muțumit de activitatea tuturor miniștrilor și, atunci când sunt nemulțumit, le spun lor, nu presei. Așa se lucrează într-o echipă", a mai spus Ponta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1611 secunde