Klaus Iohannis:

"Sunt pregătit să fac față atacurilor murdare"

185

Articole de la același autor

Președintele interimar PNL, Klaus Iohannis, susține că este pregătit să intre în lupta pentru scaunul de la Cotroceni contra candidatului PSD, care va fi cel mai probabil Victor Ponta.

Întrebat dacă, în opinia lui, președintele PSD Victor Ponta se va înscrie sau nu la prezidențiale, Iohannis a replicat: "Părerea mea strict personală, deci nu ca președinte în exercițiu, este că da, va candida".

"Avem nevoie de un candidat care este și cunoscut și relativ bine profilat, care să aibă o încredere rezonabilă din partea electoratului, care este și dispus să se implice în lupta politică. Este posibil, nu știm dacă așa va fi, dar este posibil ca eu să fiu acest candidat. Eu mă consider un candidat bun, dar evident că și domnul Cătălin Predoiu este un candidat bun", a precizat Iohannis.

În cadrul Congresului PNL, liberalii vor stabili cine anume va fi candidatul lor la prezidențiale, după care PDL și PNL vor face sondaje pentru a vedea care dintre cei doi candidați ai formațiunilor este preferat de cetățeni.

Iohannis a precizat că el cunoaște metodele de atac utilizate de PSD și este pregătit să le facă față în campania electorală.

"Dacă vorbim de marele competitor pentru noi, care va fi PSD-ul, metodele sunt pentru mine personal foarte bine cunoscute. Bineînțeles că sunt pregătit. Știu cum funcționează. Dacă-mi place? Nu. Îmi displace profund. Dacă există atacuri murdare, cu dosare, cu povești inventate nu ne convine, ne deranjează, dar trecem peste", a subliniat acesta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3457 secunde