Ce au discutat liderii PNL și PDL despre fuziune

142
Ce au discutat liderii PNL și PDL despre fuziune - blagaiohannis-1402395036.jpg

Articole de la același autor

Liderii PNL și PDL, reuniți, azi, într-o nouă ședință la sediul PDL, au convenit un calendar pentru procesul de fuziune dintre cele două partide, astfel încât până la 1 august să fie depuse actele la Tribunalul București, au precizat surse din cele două partide pentru MEDIAFAX.

Lideri din PNL și PDL, membrii ai Comisiei care negociază fuziunea prin comasare într-un singur partid, se întâlnesc la această oră la sediul PDL București.

Liderii PDL și PNL s-au întâlnit în mai multe rânduri pentru a discuta despre etapele în vederea fuziunii. Iohannis și Blaga au asigurat că se dorește o fuziune cât mai rapidă, iar desemnarea candidatului unic la Președinție să se facă până la 1 august.

Democrat-liberalii reuniți în ședința Colegiului Director au decis că doresc să facă fuziunea cu PNL "cât mai repede cu putință", declara, la începutul săptămânii trecute, președintele PDL, Vasile Blaga, arătând că foarte bine ar fi ca acest lucru să se realizeze până la începerea campaniei pentru prezidențiale.

Sunt convins, și o spun fără nicio reticență, că putem avea suficiente resorturi interne ca până când începe campania electorală, că în timpul campaniei electorale nu poți face fuziuni, să avem o mare forță politică de centru-dreapta. Transmiteți-i domnului Ponta să fie fericit", preciza Blaga, după ședința Colegiului Director.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.567 secunde