Târg de produse siciliene inițiat de Primăria Medgidia

318
2

Articole de la același autor

În perioada 27-29 aprilie, la Medgidia se va desfășura târgul de prezentare "Sicilia și savorile ei", eveniment organizat de Primăria Medgidia în parteneriat cu orașul Favara și Asociația Omnia Academy. Târgul va fi organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" și va fi deschis între orele 10.00 - 17.00. Locuitorii Medgidiei vor avea ocazia să guste și să cumpere produse originale siciliene.
Cu acest prilej, la Medgidia vor sosi reprezentanți ai administrației locale din Favara și oameni de afaceri din regiunea Sicilia, care se vor întâlni cu întreprinzători din Medgidia.
Înfrățirea și parteneriatul dintre cele două localități prevede noi posibilități de cooperare și colaborare în domenii de interes comun, cu scopul de a dezvolta legături permanente în beneficiul ambelor părți, iar evenimentul din acest week-end deschide calea spre noi colaborări și proiecte.

Comentează știrea

Jeny
27 aprilie 2012
Iordache a vandut totul !!!

Iordache ne transforma in sclavi !!! Ne-a vandut orasul pe 2 lei !!! Scabatura danseaza de bucurie ca iluminatul public este al lui !!! Medgidieni pe 10 iunie veniti la vot sa putem omora aceste termite care ne-au distrus orasul !!! Votati Moinescu !!!

bucatar
27 aprilie 2012
manccare

se va servi si tocana de promisiuni,ghiveci de partide(psd,pnl,pc),zacusca de tradatori(pimtilie,narita,paun,militaru).tiganii vor veni la masa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3439 secunde