Târgul "Poveste de Crăciun" organizat de RAEDPP vă așteaptă cu multe surprize

463
Târgul

Articole de la același autor

De câteva zile, parcul de lângă Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" este tot mai populat. Motivul? Spațiul are un aer special, constănțenii putând savura, din week-end, tot felul de produse tradiționale și nu numai, toate disponibile în cadrul târgului "Poveste de Crăciun". Vineri și sâmbătă seara, Ansamblul de dans al Comunității Elene "Elpis" Constanța, interpreții Ioana Țuțuianu, Ionela Maricaș, Laurențiu Ciorogaru, Marius Cristel Marin și copiii și tinerii din centrele de plasament "Delfinul" și "Ovidiu" i-au încântat pe vizitatori cu programul lor artistic.


Apoi, Moș Nicolae a venit la toți copiii și, încărcat cu dulciuri și fructe.
Duminică, 8 decembrie, de la ora 16.00, toată lumea a fost colindată de copii de la Școala de muzică "eMenTi Star Academy", Ansamblul "Silișteanca", Sorina Preda și Ansamblul "Flori de măr", Mariana Bojin și Denisa Ștefania Lucan. 
Constănțenii sunt așteptați la târgul "Poveste de Crăciun" zilnic, între 10.00 și 22.00, până pe 24 Decembrie, atât în Parcul TNOB "Oleg Danovski", cât și la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, cu produse gastronomice alese, vin fiert și ciocolată caldă, ținute deosebite pentru seara dintre ani, cărți pentru copii, dar și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. 
La târg, în pavilionul de vară pentru seniori, dar și la Galeria de Artă puteți aduce hăinuțe, jucării sau alimente neperisabile care vor ajunge în prag de Crăciun la copiii din centrele de plasament constănțene, făcându-le astfel sărbătorile mai frumoase. 
Reamintim că evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2685 secunde