RAEDPP a inițiat o acțiune de dezinsecție în Campusul Social "Henri Coandă"

176
RAEDPP a inițiat o acțiune de dezinsecție în Campusul Social

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că în această săptămână a avut loc etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Campusul Social "Henri Coandă". 


Astfel, luni, lucrătorii societății contractate de Regia Autonomă "Administrarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța au acționat în spațiile comune și în spațiile locative situate în 17 blocuri (HC1 - HC17). Acțiunea a continuat și marți cu igienizarea suprafețelor exterioare ale blocurilor, a vegetației care împrejmuiește blocurile, precum și a platformelor de gunoi din zonă.
"Această operațiune urmărește eliminarea din gospodării a insectelor, a rozătoarelor, a bacteriilor, a germenilor, și prevenirea apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase. Echipele nu au acționat în apartamentele în care locuiesc persoane cu afecțiuni respiratorii, neurologice, neuropsihice, persoane imobilizate sau familii cu copii mici care nu merg foarte bine în picioare", au transmis reprezentanții RAEDPP.  


Ei au mai adăugat că a doua etapă va avea loc peste două săptămâni, iar în cadrul acesteia se va relua integral procedura.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3455 secunde