Tăriceanu propune inițierea procedurii de suspendare a președintelui

100
2
Tăriceanu propune inițierea procedurii de suspendare a președintelui - clinpopescutriceanuatagovernment-1409987909.jpg
Președintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu, propune inițierea procedurii de suspendare și demitere a președintelui Băsescu, el avansând și un calendar, vizând suspendare în preajma datei de 23 septembrie și referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidențialelor.


"Având ca bază probatorie nenumăratele încălcări ale prevederilor constituționale puse în operă de Președintele României în anii 2013 și 2014, propun inițierea procedurii constituționale de suspendare și demitere a Președintelui României, având următorul calendar: suspendarea de către Parlament a Președintelui României în preajma datei de 23 septembrie și organizarea Referendumului de demitere a Președintelui României pe data de 2 noiembrie, aceeași zi în care se organizează primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Coincidența datei primului tur al alegerilor prezidențiale cu Referendumul de demitere al Președintelui României va crea premise favorabile îndeplinirii cvorumului legal de 50%+1", susține Călin Popescu Tăriceanu, care semnează comunicatul transmis vineri ca președinte al Senatului, președinte al PLR și candidat la Președinție, scrie Mediafax.


Comentează știrea

rex
6 septembrie 2014
Eroul nostru!

Daca reusesti sa ne scapi de "lichel", vei deveni eroul romanilor ce nu se hranesc cu duhoarea imputuita basista!

Vasile
8 septembrie 2014
eroul maro si moale

@ rex.. Ti-ai ales un nume pompos, dar de buna seama esti doar un catel care a deprins ceva din latraturile javrelor mai mari si te-a ametit de "duhoarea" cuvintelor golanilor cu legitimatie de antena3, " antibasishti" de carnaval cu bereta rosie,... "Eroul" e doar al tau, dupa modelul reprezentativ de personaj care nu a invatat sa faca nimic serios vreodata dar si nici nu are cum sa o faca in viitor, in afara de smecherii si furtisaguri, motociclist dar altfel un om de minic, pentru care oglinda este cel mai frumos lucru din lume.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4047 secunde