Victor Ponta:

"Tăriceanu și Maior se califică pentru postul de prim-ministru"

2156
1

Articole de la același autor

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, și actualul director al Serviciului Român de Informații, fostul membru PSD George Maior, se califică pentru a ocupa postul de prim-ministru, alături de alte nume de persoane care vor fi nominalizate pe 4 noiembrie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

"Probabil pe 4 noiembrie vom avea o întâlnire în coaliția de guvernare - aici intrând însă și Partidul Liberal Reformator al lui Tăriceanu, grupul minorităților naționale care susține coaliția de guvernare - și vom discuta despre variantele de prim-ministru și despre cooptarea în Guvern a PLR. Mă duc cu unul sau mai multe nume de posibili șefi ai Guvernului după 16 noiembrie. Vor fi publice acele nume, nu le ținem secrete", a spus Victor Ponta.

El a apreciat că PSD va accepta un prim-ministru care nu este membru al partidului, precizând că a discutat deja despre acest lucru cu o parte dintre liderii formațiunii. 

Comentează știrea

nicu
28 octombrie 2014
afaceri

Vreti sa obtineti un venit suplimentar lucrand online cateva ore pe zi? Pentru detalii, trimiteti textul "info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5096 secunde